Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα πεντάρα της Μπάγερν στην Άρσεναλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Νέα πεντάρα της Μπάγερν στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2017 23:40
Η Μπάγερν διέλυσε ξανά με 5-1 την Άρσεναλ, αυτή τη φορά στο Λονδίνο και με συνολικό σκορ 10-2 (!) πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου έχουν οι «κανονιέρηδες», που έπαιζαν με δέκα από το 54’.

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με 1-0 απέναντι στην Μπάγερν, όμως μετά την αποβολή του Κοσιελνί (54’) κατέρρευσε, με τους Βαυαρούς να πετυχαίνουν πέντε γκολ και να παίρνουν νέα νίκη με 5-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Το 5-1 του πρώτου ματς δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στους «κανονιέρηδες», οι οποίοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα και στο 20’ κατάφεραν να προηγηθούν με τρομερό διαγώνιο σουτ του Γουόλκοτ από τα πλάγια της περιοχής.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ χρειάζονταν ακόμα τρία γκολ και στο 33’ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γουόλκοτ από τον Αλόνσο. Ο Σιδηρόπουλος έδειξε «παίζεται» και στο επόμενο λεπτό η Άρσεναλ απείλησε με σουτ του Γουόλκοτ, το οποίο πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η απάντηση της Μπάγερν ήρθε στο 38’, με τον Λεβαντόφσκι να αστοχεί απέναντι από τον Οσπίνα, έπειτα από εκπληκτική μπαλιά του Ρόμπεν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Ζιρού να χάνει μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στο 48’. Ωστόσο, τρία λεπτά μετά, ο Κοσιελνί ανέτρεψε τον Λεβαντόφσκι, ο Σιδηρόπουλος έδωσε το πέναλτι και αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα στον Γάλλο. Παρόλα αυτά, έπειτα από συζήτηση με τον Καλογερόπουλο, άλλαξε την απόφασή του και απέβαλε τον Κοσιελνί, προκαλώντας την έκρηξη του κόσμου στην εξέδρα.

Ο Λεβαντόφσκι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση των «κανονιέρηδων». Στο 64’ ο Οσπίνα έδιωξε με δυσκολία το σουτ του Λεβαντόφσκι, όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Ρόμπεν βρέθηκε απέναντι από τον κίπερ της Άρσεναλ και δεν αστόχησε, ολοκληρώνοντας την ανατροπή. Στο 76’ ο Λεβαντόφσκι σημάδεψε το δοκάρι όμως δύο λεπτά μετά ο Ντάγκλας Κόστα με εξαιρετικό πλασέ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 80’ ο Βιδάλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπεγιερίν και «έγραψε» το 4-1, ενώ ο Χιλιανός διαμόρφωσε και το τελικό 5-1 στο 85’ έπειτα από πάρε-βάλε του Ντάγκλας Κόστα. Η Άρσεναλ αποκλείστηκε για 7η σερί χρονιά στους «16», με τον κόσμο στο «Έμιρειτς» να ζητούσε την αποχώρηση του Αρσέν Βενγκέρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.