Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2016 01:08
Με γκολ του Τόρες, η Ατλέτικο πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μπιλμπάο και έπιασε ξανά την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Πριμέρα. Στο -1 διατηρήθηκε η Ρεάλ, η οποία νίκησε με 3-0 τη Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» και έμεινε στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «ροχιμπλάνκος» ήταν ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός φορ άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, σκοράροντας για 5ο σερί ματς για πρώτη φορά στην καριέρα του. Η Μπιλμπάο έψαξε την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, όμως η Ατλέτικο κράτησε το μηδέν και έμεινε ζωντανή στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Στα αρνητικά για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ο τραυματισμός του Ντιέγο Γκοντίν. Ο Ουρουγουανός αμυντικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το πρώτο ματς με την Μπάγερν για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα
Από την άλλη, η Ρεάλ νίκησε με 3-0 την Βιγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου», έφτασε τις 8 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Η Βιγιαρεάλ έκλεινε καλά όλους τους χώρους, δυσκολεύοντας το έργο της «βασίλισσας», όμως στο 41’ ο Μπενζεμά σκόραρε με κεφαλιά, λύνοντας το γόρδιο δεσμό για τους γηπεδούχους. Δύο λεπτά μετά, η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στην πρώτη της αξιόλογη ευκαιρία, όμως ο Νάβας αρνήθηκε το γκολ στον Σουάρεθ.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 69’ «κλείδωσε» τη νίκη χάρη σε τρομερή ενέργεια και τελείωμα του Λούκας. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μόντριτς (76’) με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στο «Μπερναμπέου» από τον Μάιο του 2013!

Να σημειωθεί πως στα τελευταία λεπτά ο Ρονάλντο ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικά τεστ για να εκτιμηθεί η κατάσταση του.

Η βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 79
2. Ατλέτικο 79
3. Ρεάλ 78

Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:

23/4: Σπόρτινγκ Χιχόν (εντός)
30/4: Μπέτις (εκτός)
8/5: Εσπανιόλ (εντός)
15/5: Γρανάδα (εκτός)

Το πρόγραμμα της Ατλέτικο:

23/4: Μάλαγα (εντός)
30/4: Βαγιεκάνο (εντός)
8/5: Λεβάντε (εκτός)
15/5: Θέλτα (εντός)

Το πρόγραμμα της Ρεάλ:

23/4: Βαγιεκάνο (εκτός)
30/4: Σοσιεδάδ (εκτός)
8/5: Βαλένθια (εντός)
15/5: Λα Κορούνια (εκτός)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.