Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απίστευτος Τότι, ασταμάτητη η Γιουβέντους

Σέριε Α: Απίστευτος Τότι, ασταμάτητη η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2016 00:45
Με τον Τότι να μπαίνει στο 85’ και να πετυχαίνει δύο γκολ σε τρία λεπτά (86’, 89’), η Ρόμα γύρισε το σκορ (3-2) κόντρα στην Τορίνο και ξέφυγε με +7 από την 4η Ίντερ, που ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τζένοα. Ασταμάτητη η Γιουβέντους, 3-0 την Λάτσιο.

Ο Μανωλάς είχε γκολ και ασίστ στο παιχνίδι της Ρόμα με την Τορίνο, όμως αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Φραντσέσκο Τότι. Ο καπιτάνο με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, έφερε… τούμπα το ματς (3-2) στο «Ολίμπικο» και χάρισε στους «τζιαλορόσι» τρεις πολύτιμούς βαθμούς.

Η Τορίνο άνοιξε το σκορ στο 35’ με πέναλτι του Μπελότι, όμως στο 65’ ο Μανωλάς σκόραρε με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Στο 80’ ο Μαρτίνες ξαναέδωσε το προβάδισμα στη Τορίνο, όμως κάπου εκεί ανέλαβε ο Τότι. Ο καπιτάνο μπήκε στο ματς στο 85’ και δευτερόλεπτα μετά, έπειτα από ασίστ του Μανωλά, έφερε το σκορ στα ίσα. Ο ίδιος δεν έμεινε εκεί, αφού στο 89’ σκόραρε από την άσπρη βούλα το πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 υπέρ της Ρόμα.

Με τη νίκη, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έφτασε τους 68 βαθμούς και ξέφυγε με +7 από την 4η Ίντερ, που ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τζένοα. Από την άλλη, η Γιουβέντους κέρδισε με 3-0 την Λάτσιο στο Τορίνο και θέλει άλλους τέσσερις βαθμούς για να πανηγυρίσει το 5ο σερί πρωτάθλημα. Μάντζουκιτς (39’) και Ντιμπάλα (52’ πεν., 64’) ήταν οι σκόρερ για τη «Γηραιά Κυρία», η οποία μετράει 23 νίκες και 1 ισοπαλία στα 24 τελευταία ματς. Αχτύπητη…




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.