Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από την Σέλτικ λόγω… Ρέιντζερς ο Ντέιλα

Φεύγει από την Σέλτικ λόγω… Ρέιντζερς ο Ντέιλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 16:08
Λίγες ημέρες μετά την ήττα της Σέλτικ από την Ρέιντζερς για το Κύπελλο Σκωτίας, ο τεχνικός της ομάδας, Ρόνι Ντέιλα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους «καθολικούς» στο φινάλε της σεζόν.

Παρελθόν από την Σέλτικ στο φινάλε της σεζόν θα αποτελέσει ο Ρόνι Ντέιλα. Ο 40χρονος Νορβηγός, κατέκτησε πέρσι με τους «Καθολικούς» το νταμπλ στη Σκωτία, ενώ φέτος οδηγεί τον σύλλογο προς το πέμπτο σερί πρωτάθλημα. Ωστόσο, η κακή ευρωπαϊκή πορεία και κυρίως ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου από την Ρέιντζερς τον οδήγησαν στο να πει το «αντίο»:

«Ο σύλλογος προηγείται και όχι εγώ. Ήταν ένα μεγάλο προνόμιο να είμαι προπονητής μίας τόσο μεγάλης ομάδας και το απόλαυσα. Υπήρξαν και απογοητεύσεις, αλλά και φορές που δεν κατορθώσαμε αυτά που θέλαμε. Όμως ο κόσμος και η διοίκηση με υποστήριξαν και τους ευχαριστώ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ντέιλα.

Αυτή τη στιγμή, πρώτα φαβορί για τη… διαδοχή είναι ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά και ο τέως προπονητής της Σέλτικ, Νιλ Λένον. Στη λίστα των υποψηφίων –σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες- βρίσκονται επίσης οι Ρόι Κιν και Μπρένταν Ρότζερς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.