Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο ντέρμπι, πλησίασε την τετράδα η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο ντέρμπι, πλησίασε την τετράδα η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2016 00:23
Η Λίβερπουλ πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της στη σεζόν, διαλύοντας με 4-0 την Έβερτον στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ. Πλησίασε την τετράδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Θρίαμβος για Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μερσεσάϊντ. Οι «κόκκινοι» ισοπέδωσαν με 4-0 την Έβερτον στο «Άνφιλντ» και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε την πλήρη υπεροχή και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Οριγκί (43’) και Σακό (45+2’), έπειτα από ισάριθμες ασίστ του Μίλνερ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Φούνες Μόρι πάτησε τον αστράγαλο του Οριγκί και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Βέλγος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας, με το Sky Sports να κάνει λόγο για ζημιά στους συνδέσμους του αστραγάλου.

Ο Στάριτζ πήρε τη θέση του Οριγκί και στο 61’ «έγραψε» το 3-0, φτάνοντας τα 50 γκολ σε 88 ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 76’ ο Κουτίνιο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «κόκκινων».

Στο άλλο ματς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-0 την Κρίσταλ Πάλας και μείωσε στο -2 τη διαφορά από την 3η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ βρίσκεται στο -1 από την 4η Άρσεναλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο. Ντιλέινι (4’ αυτ.) και Νταρμιάν (55’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, που μπορεί να ελπίζει σε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ νίκησε με 3-1 την Γουότφορντ και παρέμεινε στο -3 από το Γιουρόπα Λιγκ και το -4 από την τετράδα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.