Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Κηδεία» στο Καμπ Νου, χαμός στην κορυφή!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Κηδεία» στο Καμπ Νου, χαμός στην κορυφή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 23:24
Η Βαλένθια κέρδισε με 2-1 την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και πλέον οι Καταλανοί ισοβαθμούν με την Ατλέτικο στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ρεάλ… καραδοκεί στο -1 από την κορυφή!

Η Μπαρτσελόνα είναι βαριά «άρρωστη» και συνεχίζει να εμφανίζει… υψηλό πυρετό. Μετά τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» και πλέον η μάχη για τον τίτλο έχει πάρει… φωτιά. Οι «νυχτερίδες» υποχρέωσαν τους Καταλανούς σε 3η σερί ήττα στο πρωτάθλημα (πρώτη φορά μετά το 2003) και οι τρεις πρώτες της Πριμέρα είναι πλέον σε απόσταση ενός βαθμού.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μπήκε ορεξάτα στο ματς, όμως δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του εξαιρετικού Ντιέγκο Άλβες. Ο γκολκίπερ της Βαλένθια βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με Μέσι (7’) και Νεϊμάρ (12’) ενώ στο 22’ ο Σουάρες αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 25’ ο Άλβες νίκησε ξανά τον Μέσι και ένα λεπτό μετά η Βαλένθια κατάφερε να σκοράρει. Ο Σικέιρα έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα κόντραρε στον Ράκιτιτς άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπράβο για το 1-0 των «νυχτερίδων».

Το γκολ «πάγωσε» τους γηπεδούχους και η Βαλένθια «άγγιξε» το 2-0 στο 32’, όμως ο Σικέιρα αστόχησε, παρότι βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή των Καταλανών. Εφτά λεπτά μετά η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως ο Άλβες πραγματοποίησε νέα σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να σκοράρει και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το απόλυτο σοκ! Ο Παρέχο βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Σάντι Μίνα και αυτός με ψύχραιμο πλασέ, «έγραψε» το 2-0 για τη Βαλένθια! Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή για το 2-1, όμως ο Ράκιτιτς αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Τελικά στο 63’ ο Μέσι κατάφερε να σκοράρει μέσα στην περιοχή για το 2-1, φτάνοντας τα 500 γκολ στην καριέρα του.

Η Μπαρτσελόνα είχε τριάντα λεπτά μπροστά της για να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας, ωστόσο ο Άλβες βρίσκονταν σε εξαιρετική κατάσταση. Στο 75’ ο γκολκίπερ της Βαλένθια πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Ράκιτιτς και στο 84’ το σουτ του Νεϊμάρ πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά, η Βαλένθια θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως ο Αλκάθερ αστόχησε απέναντι στον Μπράβο.

Όλη η Μπαρτσελόνα ήταν μπροστά και στο 89’ ο Πικέ έχασε τη φάση του αγώνα… Ο αμυντικός των Καταλανών βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Άλβες, αλλά παρότι είχε όλο το τέρμα μπροστά του, έστειλε τη μπάλα άουτ. Το 2-1 υπέρ της Βαλένθια έμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον ο τίτλος μπορεί να πάει παντού! Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο ισοβαθμούν στην κορυφή με 76 βαθμούς, ενώ η Ρεάλ βρίσκεται στην 3η θέση με 75! Με μία λέξη; Χαμός…

Η βαθμολογία:

1. Μπαρτσελόνα 76
2. Ατλέτικο 76
3. Ρεάλ 75

Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:

20/4: Λα Κορούνια (εκτός)
23/4: Σπόρτινγκ Χιχόν (εντός)
30/4: Μπέτις (εκτός)
8/5: Εσπανιόλ (εντός)
15/5: Γρανάδα (εκτός)

Το πρόγραμμα της Ατλέτικο:

20/4: Μπιλμπάο (εκτός)
23/4: Μάλαγα (εντός)
30/4: Βαγιεκάνο (εντός)
8/5: Λεβάντε (εκτός)
15/5: Θέλτα (εντός)

Το πρόγραμμα της Ρεάλ:

20/4: Βιγιαρεάλ (εντός)
23/4: Βαγιεκάνο (εκτός)
30/4: Σοσιεδάδ (εκτός)
8/5: Βαλένθια (εντός)
15/5: Λα Κορούνια (εκτός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.