Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)

Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 22:43
Μία ακόμα μεγάλη ερυθρόλευκη βραδιά βιώσαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός γιόρτασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…. έταξε άλλα 15!

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε ακόμα έναν τίτλο του, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Λίγη ώρα μετά το… πρόγευμα με την πεντάρα (5-0) κόντρα στην Καλλονή, το «Καραϊσκάκη» φόρεσε τα γιορτινά του και οι παίκτες γιόρτασαν με τον κόσμο το 6ο σερί πρωτάθλημα των Πειραιωτών.

Στις 21.10 ξεκίνησε και επίσημα το... πάρτι, με τα μάτριξ να παίζουν όλα τα φετινά γκολ του Ολυμπιακού στο δρόμο για την κατάκτηση της 43ης Κούπας. Ακολούθησε ο πρόλογος από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο και στη συνέχεια τα μάτριξ έδειξαν βίντεο με την κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού αλλά και μοναδικά highlights από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Στις 21.20 ο αγωνιστικός χώρος γέμισε από εκατοντάδες παιδιά των ακαδημιών, κρατώντας σημαίες του Ολυμπιακού και της Ελλάδας. Τα πιτσιρίκια σχημάτισαν έναν «δρόμο δόξας» όπως χαρακτηρίστηκε, για να περπατήσουν σε αυτόν η Κ-20 που κατέκτησε το πρωτάθλημα, τα κορίτσια του πόλο, το τμήμα του γυναικείου βόλεϊ, εκείνο του γυναικείου μπάσκετ αλλά και οι άνδρες στο πόλο. Όλα τα τμήματα μπήκαν με τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει ήδη φέτος.

Στη συνέχεια, στο γήπεδο μπήκαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παιδιά όπως ο Γιαννιώτης στην κολύμβηση, η Βουγιούκα στην ξιφασκία και εκπρόσωποι από το πόλο, την κωπηλασία και την κολύμβηση, βρέθηκαν στο κέντρο του γηπέδου κρατώντας μία μεγάλη ερυθρόλευκη σημαία.

Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Ακολούθησε η είσοδος της Κ-17 του Ολυμπιακού με τα παιδιά να κρατούν τις 42 Κούπες με τη συνοδεία του πρώτου αυθεντικού ύμνου του συλλόγου. Οι Κούπες τοποθετήθηκαν και κατόπιν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε το 43ο στον Γιώργο Σαλονίκη. Μάλιστα, ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» υποσχέθηκε άλλα 15 πρωταθλήματα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μάρκο Σίλβα μαζί με τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τους παίκτες της ομάδας έγιναν αντικείμενα λατρείας από τον κόσμο κατά την είσοδο τους στο χορτάρι. Την πιο μεγάλη αποθέωση γνώρισαν οι Φορτούνης, Τσόρι, Καμπιάσο και οι Ρομπέρτο, Φουστέρ, με τον κόσμο να ζητά από τους δύο Ισπανούς να μείνουν για πάντα στο λιμάνι.

Από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, η κούπα πήγε στον Ρομπέρτο που την σήκωσε ψηλά στον ουρανό του Πειραιά. Ακολούθησε μεγάλο γλέντι με βεγγαλικά, σαμπάνιες και φυσικά ο γύρος του θριάμβου. Από τα μεγάφωνα ακούγονταν το «We Are The Champions» ενώ στο τέλος, φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεώσουν τους παίκτες.

Δείτε φωτογραφίες:


Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)
Έτσι γιόρτασε το 43ο (pics)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.