Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: One… Berg Show

Σούπερ Λιγκ: One… Berg Show

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 20:58
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 6-1 τον Πανθρακικό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με τον Μάρκους Μπέργκ να πετυχαίνει τα πέντε (!) από τα έξι γκολ του «τριφυλλιού». Τρείς ασίστ ο Λέτο, γκολ και δύο ασίστ από Βιγιαφάνες.

Με έναν ασταμάτητο Μάρκους Μπέργκ, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε με 6-1 τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο και τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, αφού πέτυχε τα πέντε από τα έξι τέρματα των «πρασίνων». Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή από τα πρώτα λεπτά και στο 23’ ήρθε το 1-0. Ο Βιγιαφάνες βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Λέτο, αυτός πλάσαρε τον Τζελέπη και ο επερχόμενος Μπεργκ άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο γκολ του Μπέργκ ήρθε στο 43’ και ξεκίνησε ξανά από τα πόδια του Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός έβγαλε τρομερή κάθετη στον Σουηδό φορ, ο οποίος με ωραίο πλασέ, νίκησε τον Τζελέπη στο τετ-α-τετ, «γράφοντας» το 2-0.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε το χατ-τρικ πριν το ημίχρονο (45+1’), σκοράροντας με κοντινή κεφαλιά, έπειτα από απόκρουση του Τζελέπη σε πλασέ του Λέτο.

Ο Πανθρακικός πέτυχε γκολ από τα αποδυτήρια στο ξεκίνημα της επανάληψης, μειώνοντας σε 3-1 στο 49’ με τον Μουδούρογλου. Οι γηπεδούχοι όμως απάντησαν άμεσα, καθώς στο 52’, Λέτο και Μπεργκ συνεργάστηκαν εξαιρετικά και ο Σουηδός έβαλε το τέταρτο γκολ του στο ματς.

Οι δύο άσοι είχαν ακόμα μια ωραία συνεργασία στο 61’, με τον Μπέργκ να πετυχαίνει πέμπτο γκολ και να πιάνει τον Τζιμπρίλ Σισέ με 47 τέρματα στην ιστορία του «τριφυλλιού».

Στο 64’ ο Λαγός σημάδεψε το δοκάρι του Πανθρακικού και στο 71’ η σέντρα-σουτ του Βιγιαφάνες κατέληξε στα δίχτυα για το 6-1 του Παναθηναϊκού! Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους «πράσινους» να είχαν ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.