Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ρέιντζερς απέκλεισε την Σέλτικ και πήγε τελικό (video)

Η Ρέιντζερς απέκλεισε την Σέλτικ και πήγε τελικό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 18:30
Η Ρέιντζερς νίκησε με 5-4 την Σέλτικ στην διαδικασία των πέναλτι (1-1 κ.δ, 2-2 παρ.) και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας, λίγες ημέρες μετά την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία.

Η Ρέιντζερς ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «Old Firm» με αντίπαλο την Σέλτικ. Οι «προτεστάντες» νίκησαν με 5-4 τους «καθολικούς» στη διαδικασία των πέναλτι και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας.

Το παιχνίδι έγινε στο «Χάμπντεν Παρκ» και η Ρέιντζερς πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μίλερ. Η Σέλτικ απάντησε στο 50’ με κεφαλιά του Σβιατσένκο, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου η Ρέιντζερς πήρε εκ νέου το προβάδισμα με σουτάρα του ΜακΚάι (96’).

Ωστόσο, στο 106’ ο Ρόγκιτς σημάδεψε σωστά με πλασέ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τον ημιτελικό στα πέναλτι. Εκεί, η Ρέιντζερς πήρε τη νίκη με 5-4, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τον τελικό.

Αντίπαλος της θα είναι η Χιμπέρνιαν, η οποία το Σάββατο είχε αποκλείσει την Νταντί Γιουνάιτεντ, επίσης στα πέναλτι. Το εντυπωσιακό είναι πως Ρέιντζερς και Χιμπέρνιαν αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του σκωτσέζικου πρωταθλήματος και την Τετάρτη (20/4) θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τη 28η αγωνιστική.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.