Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» την 6η θέση και περιμένει για πλει-οφ ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» την 6η θέση και περιμένει για πλει-οφ ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2016 21:49
Ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε με 1-0 στην Ξάνθη, «κλείδωσε» την 6η θέση και περιμένει τι θα γίνει με την άδεια του Πανιωνίου ώστε να μάθει αν θα βγει στα πλει-οφ.

Ευρωπαϊκά όνειρα μπορεί να κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες νίκησαν με 1-0 στην έδρα της Ξάνθης και εφόσον δεν αλλάξει κάτι με το ζήτημα της αδειοδότησης του Πανιωνίου, θα πάρουν τη θέση του στα πλει-οφ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν το κίνητρο, όμως η Ξάνθη έχασε την πρώτη ευκαιρία της αναμέτρησης, όταν στο 14' ο Ντιμιτρόφ έκανε το μακρινό σουτ για να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια o Περιστερίδης. Στο 25' το σουτ του Νιέτο έφυγε λίγο άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λουσέρο στο 37’.

Τελικά, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ με πλασέ του Τσουκαλά. Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’), ο Περιστερίδης απόκρουσε σε κόρνερ την κεφαλιά του Καπετάνου, ενώ στο 73’ νίκησε και τον Ορφανίδη, κρατώντας το 1-0. Δέκα λεπτά μετά, η Ξάνθη έχασε ακόμα μια ευκαιρία, με τον Καπετάνο να πιάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ κράτησε το υπέρ του προβάδισμα μέχρι το φινάλε και με τη νίκη, «κλείδωσε» την 6η θέση, που ενδεχομένως οδηγήσει στα πλει-οφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.