Στραματσιόνι: «Το παιχνίδι της χρονιάς»

Στραματσιόνι: «Το παιχνίδι της χρονιάς»Ως το παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Αντρέα Στραματσιόνι, υποστηρίζοντας ότι σε ένα τέτοιο ματς δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα αλλά η θέληση για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσιόνι στη Nova:

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ποιες είναι οι σκέψεις του Αντρέα Στραματσόνι πριν απ' αυτό το ματς;

"Ασφαλώς βιώνοντας τούτη εδώ την πόλη όπως είναι η Αθήνα, βιώνοντας την ομάδα αυτή, βιώνοντας το περιβάλλον αυτό, άμεσα μπορώ να σας πω ότι δεν πρόκειται για ένα κοινό ματς, δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς.
Πολύ σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να ικανοποιήσουμε από τον πρόεδρο μας μέχρι τους οπαδούς μας. Σας λέω ότι περπατώντας καθημερινά στον δρόμο συναντώ οπαδούς μας που με ρωτάνε ποιες είναι οι σκέψεις μου για αυτό το παιχνίδι και θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Θεωρείτε ότι είναι η τελευταία ευκαιρία των παικτών του Παναθηναϊκού και προσωπικά για να δώσετε λίγη χαρά στους οπαδούς της ομάδας;

"Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι η περίοδος που διανύουμε δεν είναι η θετικότερη για εμάς. Ασφαλώς όμως το παιχνίδι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το περιμένουν οι οπαδοί μας, το περιμένουμε και εμείς και θα δώσουμε όλη την ενέργεια μας στο γήπεδο για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής; Υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί που είναι ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Όπως συνηθίζουμε να λέμε στην Ελλάδα όμως σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογία;

"Ασφαλώς όπως είπατε δεν παίζει κανένα ρόλο η βαθμολογία αυτή τη στιγμή αλλά πρόκειται για ένα μοναδικό παιχνίδι. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά όλοι μας και οι παίκτες και βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να είναι συνειδητοποιημένοι, γνωρίζουν ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί υπάρχει η αξία του αντιπάλου όμως εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα έχουμε όλα τα δυνατά κίνητρα για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Είναι ντέρμπι και για εσάς σε προσωπικό επίπεδο, απέναντι στον κ. Σίλβα;

"Ναι αλλά κοιτάξτε δεν σκέφτομαι προσωπικά τον εαυτό μου αλλά σκέφτομαι την ομάδα συλλογικά. Σκέφτομαι τον Παναθηναϊκό και βεβαίως εγώ είμαι ο οδηγός, ο τιμονιέρης της ομάδας, ηγούμαι αυτής της ομάδας και έχω να πω ότι δεν υπάρχει φόβος, δεν φοβόμαστε, οι παίκτες δεν φοβούνται. Είναι πάρα πολύ συνειδητοποιημένοι, θα παίξουμε με την αξία μας και πραγματικά στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Το γεγονός ότι το παιχνίδι του πρώτο γύρου δεν έγινε ποτέ, πεισμώνει ακόμα περισσότερο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού;

"Προφανώς ήταν ένα λυπηρό γεγονός, εμείς θέλαμε να έχουμε παίξει αυτό το παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας. Γνωρίζουμε τι έχει συμβεί αλλά δεν θα ήθελα να κάνω σχόλια επ' αυτού. Απλώς θα πρέπει να σκεφτούμε το ποδόσφαιρο την προσεχή Κυριακή, το ματς που μας περιμένει και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου να έχουμε κατά νου μόνο το παιχνίδι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Τι γνώμη έχετε σχηματίσει για τον Ολυμπιακό;

"Είναι γνωστό το τι προηγήθηκε στην περίοδο της μεταγραφικής περιόδου και τις αγορές που έκανε ο Ολυμπιακός. Εγώ δεν θα ήθελα να κρίνω αυτή τη στιγμή τα του οίκου άλλων, μόνο να επιφυλαχθώ για τη δική μου ομάδα. Ο Ολυμπιακός στα μάτια του κόσμου και των οπαδών του είναι γνωστό την εικόνα που έχει. Εμείς θα σκεφτούμε τη δική μας ομάδα πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Αν είχατε την ευκαιρία να έχετε μόνο έναν παίκτη του Ολυμπιακού ποιος θα ήταν αυτός;

"Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τους παίκτες μου. Έχουν επιστρέψει όλοι από τυχόν τραυματισμούς που είχαν, εγώ σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου, το πνεύμα ενότητας που διακατέχει την ομάδα μου και είμαι περήφανος για το πνεύμα που υπάρχει στην ομάδα μου".

Ποια η γνώμη σας για τον κ. Σίλβα;

"Είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε πολύ σύντομα κατά την διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού που δεν έγινε. Είναι ένας νέος προπονητής με πολύ ποιοτικές ιδέες και αν εξαιρέσουμε το ματς της Κυριακής θα του ευχόμουν καλή τύχη σε όλη του την καριέρα".

Είδαμε τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη Κυριακή να έχει καλή απόδοση και με το 4-2-3-1 και με το 4-4-1-1 που χρησιμοποίησε. Είναι δυο από τα συστήματα που έχει στο μυαλό του και για το ντέρμπι;

"Όπως είπα και στους παίκτες μου ήδη από την πρώτη μέρα αυτής της εβδομάδας στην διάρκεια των προπονήσεων το ματς που έρχεται είναι ένα παιχνίδι εκτός των σχημάτων. Στο παιχνίδι της Κυριακής θα νικήσουν εκείνα τα δίδυμα, ένας προς ένας που θα μπορέσουν να επικρατήσουν ο ένας τον άλλο.
Είναι η πρώτη Κυριακή παρότι εγώ ακολουθώ συγκεκριμένες τακτικές που θα ήθελα να πω ότι βγαίνει έξω από χαρακτηριστικά σχήματα και πλαίσια. Και θα υπάρξουν έντεκα δίδυμα αντιπάλων και όποιοι νικήσουν στα περισσότερα απ' αυτά θα κατακτήσουν και τη νίκη".

Είναι η μοναδική στιγμή μέσα στη χρονιά που δεν υπάρχουν τραυματίες, αισθάνεστε λίγο πιο άνετα έχοντας τόσες λύσεις στην διάθεση σας;

"Είναι κάτι το οποίο ήδη έχω κουβεντιάσει με τον πρόεδρο μας. Η ιδέα του να έχουμε στην διάθεση μας περισσότερα όπλα διαθέσιμα τα οποία θα μπορούν με τη σειρά τους να μετατραπούν σε προστιθέμενη αξία, είτε πρόκειται για την έναρξη του αγώνα, είτε στην διάρκεια του για να μπορέσουμε να φέρουμε σε δυσκολία τον αντίπαλο. Σας θυμίζω την περασμένη Κυριακή από τη στιγμή που μπήκε ο Λέτο που άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού".

Γράφτηκε στην Ιταλία ότι υπήρξε ένα ενδιαφέρον από την Αταλάντα, υπήρξε κάποια ενόχληση;

"Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και νοιώθω άριστα στο πλαίσιο της ομάδας που βρίσκομαι, έχω αναλάβει μια τεράστια ευθύνη απέναντι στον πρόεδρο, στους παίκτες και στον κόσμο της ομάδας για να χτίσουμε έναν Παναθηναϊκό άξιο για το μέλλον. Αν δεν αλλάξει ιδέα ο πρόεδρος εύχομαι να εργάζομαι καθημερινά έχοντας κατά νου αυτή τη φιλοσοφία".

Έχετε μιλήσει με τον Καμπιάσο;

"Όχι αλλά είδα τον Καμπιάσο με τον οποίος θα είμαστε αντίπαλοι την Κυριακή. Πρόκειται για έναν πρωταθλητή. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης αλλά έχουμε και εμείς παίκτες μεγάλους κύρους πρωταγωνιστές. Το παιχνίδι θα το δουν αρκετοί φίλαθλοι στην Ελλάδα και στην Ιταλία και εύχομαι να χαρίσει ένα όμορφο θέαμα".Ομάδες που αφορά: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός

9 σχόλια:

στις 12/03/2016 11:46
ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΑΖΙ.

στις 12/03/2016 14:05
2-1 akribes score o osfp! kai o theios boithos!

στις 12/03/2016 15:13
Με λίγη σοβαρή μπάλα θα λήξει 3-1.

στις 12/03/2016 18:41
stasoumugdala klew karaflos paidofilos xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

στις 13/03/2016 01:04
θα γαμισουμε

στις 13/03/2016 14:47
εγω λεω να παει να πεταξει τον αετο απο σημερα.αλλα τοσο μαλακας που ειναι ουτε αετο δεν μπορει να σηκωσει!!!ΟΥΣΤ

στις 13/03/2016 23:05
to paixnidi ths [email protected]@@@as pou efages htane,vlaka-stoko-mpeton.....Poio axristos apo sena enas einai kai htan....(Benitez) :P

στις 13/03/2016 23:19
Kane pera re apotuxhmene,pou tha miliseis gia to elliniko podosfairo kai to elliniko pneuma,malaka,pou se mia omada hsoun coach kai auth einai inter,pernages mia fora eksw apo to ghpedo kai to egrapses sto viografiko,anti na peis pws pali malakies ekanes kai xasate to match,den kanei parte to xampari vazeles,oute 8h tou xronou na to thimaste

στις 15/03/2016 12:11
ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: