Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Τριάρα στην Τότεναμ η Ντόρτμουντ

Γιουρόπα Λιγκ: Τριάρα στην Τότεναμ η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2016 22:32
Με πρωταγωνιστές τους Ομπαμεγιάνγκ και Ρόις, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-0 την Τότεναμ στο «Βεστφάλεν» και πολύ δύσκολα δεν θα πάρει την πρόκριση για τους «8» του Γιουρόπα Λιγκ.

Με το… ενάμιση πόδι στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί έκαναν… πλάκα (3-0) στην Τότεναμ και την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο προτίμησε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές, αφήνοντας στον πάγκο τον Χάρι Κέιν και οι «πετεινοί» υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ είχε την απόλυτη υπεροχή και στο 30’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Ομπαμεγιάνγκ.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και ο Ρόις έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ντόρτμουντ, πετυχαίνοντας δύο ωραία γκολ σε εννέα λεπτά (61’, 70’) για το τελικό 3-0.

Πρώτο βήμα για Σαχτάρ, Φενέρ


Γιουρόπα Λιγκ: Τριάρα στην Τότεναμ η Ντόρτμουντ
Η Σαχτάρ κέρδισε με 3-1 την Άντερλεχτ στην Ουκρανία και έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά.

Οι Ουκρανοί είχαν την υπεροχή και στο 21’ πήραν το προβάδισμα με όμορφο τελείωμα του Τάισον. Τρία λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με κεφαλιά του Κούτσερ, όμως η Άντερλεχτ μείωσε στο 68’ με πλασέ του Ατσεαμπόνγκ.

Ωστόσο, στο 79’ ο Εντουάρντο «έγραψε» το 3-1, δίνοντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του.

Πρώτο βήμα πρόκρισης για την Φενέρμπαχτσε, η οποία κέρδισε με 1-0 την Μπράγκα στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μεχμέτ Τοπάλ πέτυχε στο 82ο λεπτό το νικητήριο γκολ, δίνοντας ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Τέλος, Σεβίλλη και Βασιλεία έμειναν στο 0-0 στην Ελβετία και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Ανδαλουσία. Οι κάτοχοι του τίτλου είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως έπεσαν πάνω στον Βάλτσικ, ο οποίος πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για τους Ελβετούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.