Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους

Συνεργασία Αστέρα - Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2016 17:58
Ο Αστέρας έδωσε τα χέρια με τη Γιουβέντους για συνεργασία σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα με απώτερο σκοπό την αξιοποίηση ποδοσφαιριστών προς όφελος και των δύο συλλόγων.

Ιστορική συμφωνία για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες γνωστοποίησαν ότι ήρθαν σε συνεργασία με την Γιουβέντους, η οποία έχει επίκεντρο την πρώτη ομάδα και τις ακαδημίες ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα της Τρίπολης να αποκτούν παίκτες από τη «Γηραιά Κυρία» με τη μορφή δανεισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της πολυεπίπεδης συνεργασίας με την ομάδα της Serie A, Juventus F.C.! Η συνεργασία των δύο ομάδων θα έχει ως επίκεντρο τα ποδοσφαιρικά τμήματα (πρώτη ομάδα και ακαδημίες) και κυρίως το δανεισμό ποδοσφαιριστών της Juventus στον ΑΣΤΕΡΑ.

Οι βάσεις για τη συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑ με τη Juventus μπήκαν στην επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο Τορίνο ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ομάδας μας Δημήτρης Μποροβήλος, με τον τεχνικό σύμβουλο του ΑΣΤΕΡΑ Νίκο Γαλανακόπουλο, μετά από πρόσκληση των Ιταλών.

Πρόκειται για μια συνεργασία η οποία έχει τις ρίζες της στην ανάπτυξη του δικτύου της Juventus σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα και γι' αυτό το λόγο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας η επιλογή που έγινε μετά από διεξοδικό έλεγχο των ιθυνόντων της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα.

Αυτή η συνεργασία, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών και συνεργασιών που αναδεικνύουν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στην ανάπτυξη της ομάδας σε όλα τα επίπεδα, με κινήσεις που ως στόχο έχουν το ακόμη πιο λαμπρό μέλλον του ΑΣΤΕΡΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κατά την τριήμερη παραμονή των εκπροσώπων μας στο Τορίνο, έγινε ανταλλαγή απόψεων για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινή λειτουργία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου, ενώ συζητήθηκαν περαιτέρω οι τρόποι ανάπτυξης των ακαδημιών και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια της Juventus για την άριστη και ζεστή φιλοξενία, ενώ στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη των εκπροσώπων της ιταλικής ομάδας στην Τρίπολη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.