Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Σίτι, στο Γιουρόπα η Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Σίτι, στο Γιουρόπα η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2015 00:28
Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με τρομερή ανατροπή (4-2) την Γκλάντμπαχ στο «Έτιχαντ» και τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου, εκμεταλλευόμενη την ήττα της Γιουβέντους. Η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 τη «Γηραιά Κυρία» στην Ανδαλουσία και θα συνεχίσει στο… αγαπημένο της Γιουρόπα Λιγκ.

Με τρία γκολ στο διάστημα 79’-85’, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 4-2 την Γκλάντμπαχ στο «Έτιχαντ» και εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της, σε συνδυασμό με την ήττα της Γιουβέντους.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πήρε το προβάδισμα στο 16ο λεπτό με τρομερό σουτ του Σίλβα από πλάγια θέση, έπειτα από ασίστ-τακουνάκι του Στέρλινγκ. Η Γκλάντμπαχ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα, αφού τρία λεπτά μετά ο Κορμπ έφερε το σκορ στα ίσα. Οι Γερμανοί είχαν την υπεροχή και στο 42’ ολοκλήρωσαν την ανατροπή με σουτ του Ράφαελ μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, όμως η Γκλάντμπαχ κρατούσε το υπέρ της προβάδισμα, που της εξασφάλιζε εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Όλα αυτά μέχρι το 79’, όταν ο Στέρλινγκ με κοντινό πλασέ έκανε το 2-2.

Ο Άγγλος άσος «χτύπησε» ξανά, αφού στο 81’ έφερε… τούμπα το ματς με εξαιρετικό τελείωμα «γράφοντας» το 3-2! Και τις δύο ασίστ στα γκολ του Στέρλινγκ έδωσε ο Μπονί, ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 4-2, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Θα υπερασπιστεί το Γιουρόπα η Σεβίλλη


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανατροπή πρωτιάς για Σίτι, στο Γιουρόπα η Σεβίλλη
Με τον Γιορέντε να «πληγώνει» την πρώην ομάδα του, η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 την Γιουβέντους στην Ανδαλουσία και θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της!

Η Γιουβέντους χρειάζονταν την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρωτιά, ωστόσο έπαιξε για τη νίκη και είχε σημαντικές ευκαιρίες με Μοράτα και Ντιμπάλα για να ανοίξει το σκορ. Η αστοχία του Ισπανού και οι αποκρούσεις του Ρίκο δεν επέτρεψαν στην «Γηραιά Κυρία» να σκοράρει και στο 65’ ο πρώην «μπιανκονέρο», Γιορέντε σκόραρε με κεφαλιά, δίνοντας το προβάδισμα στην Σεβίλλη.

Η «Γηραιά Κυρία» πίεσε για την ισοφάριση και στο 81’ είχε δοκάρι με πλάγιο σουτ του Ντιμπάλα, ενώ στο φινάλε ο Μοράτα δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση! Το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη και η Σεβίλλη «έκλεψε» την 3η θέση από την Γκλάντμπαχ.

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 12
2. Γιουβέντους 9
-----------------------------
3. Σεβίλλη 7
-----------------------------
4. Γκλάντμπαχ 5




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.