Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θλάση και ο Ζάιρο

Θλάση και ο Ζάιρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2015 22:53
Μετά τον Γκολάσα και ο Ζάιρο υπέστη θλάση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρείς εβδομάδες. Με Μπερμπάτοφ και Σάμπο στο Ντόρτμουντ.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον ΠΑΟΚ! Μετά τον Γκολάσα και ο Ζάιρο υπέστη θλάση στη μυϊκή ομάδα κάτω από το γόνατο και θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Φυσικά ο Βραζιλιάνος δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ματς με την Ντόρτμουντ, όπως και ο Μιγκέλ Βίτορ, ο οποίος δεν έχει υποστεί νέο τραυματισμό και οι ενοχλήσεις που νιώθει οφείλονται σε ερεθισμό στο νεύρο.

Αντίθετα στο ματς με τους Γερμανούς θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άσος ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και συμπεριελήφθη στην αποστολή για την αναμέτρηση της Πέμπτης (10/12). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σάμπο, ο οποίος δεν έχει υποστεί τραυματισμό στον λαγονοψοΐτη.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς, Κοροβέση, Ροντρίγκες, Μυστακίδη, Σάμπο, Τζιόλη, Τσίμιροτ, Αντόνις, Κ.Σαββίδη, Κάτσε, Πέλκα, Μακ, Αθανασιάδη, Μπερμπάτοφ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.