Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Βόλφσμπουργκ και Αιντχόβεν, στο Γιουρόπα η Γιουνάιτεντ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Βόλφσμπουργκ και Αιντχόβεν, στο Γιουρόπα η Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/12/2015 23:42
Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Γερμανία και την έριξε στην 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ, αφού στο άλλο ματς η Αιντχόβεν νίκησε με ανατροπή (2-1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου!

Στο Γιουρόπα Λιγκ θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 3-2 τους «κόκκινους διαβόλους» και προκρίθηκες τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία τους, αφήνοντας στην 3η θέση την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ.

Η Βόλφσμπουργκ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς στο 3ο λεπτό, με τον Σούρλε να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ και στο 10’ ο Μαρσιάλ έδωσε το προβάδισμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νικώντας με όμορφο πλασέ τον Μπενάλιο.

Το προβάδισμα των Άγγλων δεν κράτησε για πολύ, αφού τρία λεπτά μετά, η Βόλφσμπουργκ έφερε το ματς στα ίσα με εξαιρετικό πλασέ του Νάλντο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες. Οι «λύκοι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 33’, με τον Βιερίνια να «γράφει» το 2-1 σε κενή εστία, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία του Ντράξλερ με τον Κρούζε.

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση για Βόλφσμπουργκ και Αιντχόβεν, στο Γιουρόπα η Γιουνάιτεντ!
Η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε αρκετά προβλήματα και στο 39’ ο Νταβίντ Ντε Χέα κράτησε «ζωντανή» την ομάδα του, νικώντας τον Ντράξλερ σε τετ-α-τετ! Το 3-1 δεν έγινε ποτέ και λίγο πριν το φινάλε, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να βρει δίχτυα με τον Λίνγκαρντ, ωστόσο ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ, θεωρώντας ότι ο Μάτα κινήθηκε προς την μπάλα, επηρεάζοντας τον Μπενάλιο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 60’ «άγγιξαν» το 2-2, με τον Μπενάλιο να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση σε ψαλιδάκι του Μέμφις. Στην προσπάθεια της να επιτεθεί, η ομάδα του Φαν Χαάλ άφηνε πολλούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύονταν η Βόλφσμπουργκ.

Στο 64’ ο Σούρλε είδε τον Ντε Χέα εκτός θέσης και προσπάθησε να τον κρεμάσει, όμως ο Ισπανός με υπερένταση κατάφερε διώξει σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων είπε νέο όχι στον Σούρλε, πραγματοποιώντας τρομερή απόκρουση σε εξ’ επαφής σουτ του Γερμανού! Πραγματικά απίστευτη απόκρουση από τον Ντε Χέα, ο οποίος στο 68’ στάθηκε τυχερός, αφού το πλασέ του αμαρκάριστου Κρούζε από το ύψος του πέναλτι πέρασε άουτ!

Η Γιουνάιτεντ γλίτωσε το 3ο γκολ και στο 82’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με αυτογκόλ του Γκιλαβογκί, στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα με το κεφάλι. Όπως όμως και στο 1-0, οι πανηγυρισμοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν κράτησαν για πολύ, αφού δύο λεπτά μετά ο Νάλντο σκόραρε με κεφαλιά, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Βόλφσμπουργκ!

Το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Βόλφσμπουργκ «σφράγισε» την πρωτιά του ομίλου, αφήνοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 3η θέση μετά και το αποτέλεσμα στην Ολλανδία!

Ανατροπή πρόκρισης για Αιντχόβεν


Η Αιντχόβεν κέρδισε με ανατροπή (2-1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην έδρα της και τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου, αφήνοντας εκτός συνέχειας τους «κόκκινους διαβόλους»!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να προηγηθεί στο 76ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιγκνασέβιτς, όμως δύο λεπτά μετά ο Ντε Γιόνγκ έφερε το σκορ στα ίσα! Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 85’ ο Κνόπερ με μονοκόμματο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1!

Με τη νίκη, οι πρωταθλητές Ολλανδίας τερμάτισαν στην 2η θέση, προσπερνώντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και θα παίξουν στα νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-07.

Η βαθμολογία:


1. Βόλφσμπουργκ 12
2. Αϊντχόφεν 10
--------------------------
3. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8
--------------------------
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 4




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις