Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα... οκτώ η Ρεάλ!

Τσάμπιονς Λιγκ: Σταμάτησε στα... οκτώ η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/12/2015 00:05
Η Ρεάλ διέλυσε με 8-0 την Μάλμε και ισοφάρισε τη μεγαλύτερη νίκη στο θεσμό, ενώ ο Ρονάλντο με τέσσερα γκολ έγινε ο πρώτος με 11 τέρματα σε φάση ομίλων. Νίκη και για Παρί, 2-0 την Σαχτάρ, που συνεχίζει στο Γιουρόπα.

Βραδιά ρεκόρ ήταν η σημερινή για την Ρεάλ και Ρονάλντο! Η «βασίλισσα» σκόρπισε με 8-0 την Μάλμε στο «Μπερναμπέου» και ισοφάρισε το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στη διοργάνωση (το είχε κάνει πρώτα η Λίβερπουλ κόντρα στην Μπεσίκτας το 2007 και τότε με προπονητή τον Μπενίτεθ).

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Μαδριλένων ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος πέτυχε τέσσερα γκολ σε διάστημα 19 λεπτών (39’, 47’, 50’, 58’) και έγινε ο πρώτος με 11 τέρματα σε φάση ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκτός από το καρέ, ο Ρονάλντο μοίρασε και δύο ασίστ στα γκολ του Μπενζεμά, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (12’, 24, 74’). Το άλλο τέρμα σημείωσε ο Κόβασιτς (70’), ενώ δύο ασίστ μοίρασε ο Ίσκο.

Στο άλλο παιχνίδι, η αδιάφορη βαθμολογικά Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την Σαχτάρ στο Παρίσι και έφτασε τους 13 βαθμούς στον όμιλο.

Λούκας (57’) και Ιμπραΐμοβιτς (86’) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους «πρωτευουσιάνους» που δεν είχαν μαθηματικές ελπίδες για την πρωτιά του ομίλου. Στον αντίποδα, η Σαχτάρ θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ αφού υπερτερεί στην ισοβαθμία με την Μάλμε.

Η βαθμολογία:


1. Ρεάλ Μαδρίτης 16
2. Παρί Σεν Ζερμέν 13
----------------------------
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 3
----------------------------
4. Μάλμε 3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.