Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: 4x4 και πρόκριση για Ζενίτ, στο κόλπο η Γάνδη

Τσάμπιονς Λιγκ: 4x4 και πρόκριση για Ζενίτ, στο κόλπο η Γάνδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 01:24
Η Ζενίτ κέρδισε με 2-0 την Λυών στη Γαλλία, έκανε το 4x4 και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ελπίζει για τη 2η θέση η Γάνδη, 1-0 τη Βαλένθια!

Ασταμάτητη είναι στον 8ο όμιλο η Ζενίτ! Η ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας πέρασε με 2-0 από την έδρα της Λυών και έγινε η πρώτη ρωσική ομάδα μετά την Σπαρτάκ το 1995 που «σφραγίζει» το εισιτήριο για τους «16» μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές.

Πρωταγωνιστής για τους Ρώσους ήταν ο Τζιούμπα, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (25’, 57’), μετά από ισάριθμες ασίστ του Χουλκ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Η Λυών δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις ένα βαθμό.

Στο κόλπο η Γάνδη


Στο άλλο παιχνίδι, η Γάνδη κέρδισε με 1-0 τη Βαλένθια στο Βέλγιο και απέκτησε ελπίδες για την 2η θέση, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά της από τις «νυχτερίδες».

Η Γάνδη είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Μίλίτσεβιτς (17’) για να προηγηθεί στο πρώτο μέρος και στο 49’ άνοιξε το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Κούμς. Η Βαλένθια δεν κατάφερε να αντιδράσει και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία:


1. Ζενίτ 12
2. Βαλένθια 6
3. Γάνδη 4
4. Λυών 1




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.