Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έριξε πεντάρα στην Άρσεναλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν έριξε πεντάρα στην Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 00:34
Ποιος είδε τη Μπάγερν και δεν τη φοβήθηκε! Οι Βαυαροί διέσυραν με 5-1 την Άρσεναλ στο Μόναχο και έφεραν τους «κανονιέρηδες» πιο κοντά στην αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με την Άρσεναλ η Μπάγερν. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έγινε η πρώτη ομάδα που πετυχαίνει πέντε γκολ στους «κανονιέρηδες» σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ και με τη νίκη της (5-1) εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε δύο λεπτά μετά με τον Οζίλ, όμως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι από τον διαιτητή Ρόκι. Η συνέχεια «έγραψε» Μπάγερν, αφού οι Βαυαροί πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Μίλερ (29’) και Αλάμπα (44’).

Ο Ρόμπεν πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 55’, ενώ η Άρσεναλ κατάφερε να μειώσει στο 69’ με πανέμορφο γκολ του Ζιρού. Η Μπάγερν έχασε αρκετές ευκαιρίες και το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μίλερ, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στο 89ο λεπτό.

Με τη νίκη, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε τους εννέα βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική στο Μόναχο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.