Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Γουίλιαν λύτρωσε την Τσέλσι (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Γουίλιαν λύτρωσε την Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 00:41
Με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν (83’) η Τσέλσι κέρδισε με 2-1 την Ντιναμό Κιέβου στο Λονδίνο και την προσπέρασε στην 2η θέση του ομίλου, όντας στο -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Η Τσέλσι «φλέρταρε» με ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα, ωστόσο με φαουλάρα του φορμαρισμένου Γουλίαν, πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε ξανά στον πάγκο τον Αζάρ και όλες οι επιθέσεις της ομάδας περνούσαν από τα πόδια του Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος ήταν ξανά ο κορυφαίος των «μπλε» και από δική του σέντρα στο 34’, ο Ντράγκοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, «γράφοντας» το 1-0 για τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και το πλήρωσε, έστω και προσωρινά! Στο 77’ ο Ντράγκοβιτς πήρε το… αίμα του πίσω για το αυτογκόλ και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1, «παγώνοντας» το «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται πάλι πάνω από το κεφάλι του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος έριξε άμεσα στο ματς τους Αζάρ και Πέδρο με στόχο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Ευτυχώς γι’ αυτόν και την ομάδα του ο Γουίλιαν απάντησε άμεσα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 στο 83’ με τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Βραζιλιάνος είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της φετινής Τσέλσι, ενώ έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει τρία γκολ από απευθείας εκτελέσεις φάουλ σε μια σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τον Ρονάλντο τη σεζόν 2009-10. Αξίζει να σημειωθεί πως στο φινάλε, ο κόσμο της Τσέλσι αποθέωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παραμένει σε δύσκολη θέση όσον αφορά το μέλλον του στο σύλλογο.

Με τη νίκη, η Τσέλσι έφτασε τους 7 βαθμούς, άφησε στην 3η θέση την Ντιναμό με 5 και διατήρησε το -3 από την πρωτοπόρο Πόρτο.

Οι «δράκοι» κέρδισαν με 3-1 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και έφτασαν τους 10 βαθμούς στον όμιλο.

Οι Πορτογάλοι είχαν την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια και πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Τέγιο (19’), Αντρέ (49’) και Λαγιούν (72’). Η Μακάμπι δεν κατάφερε να γλιτώσει την 4η ήττα της στον όμιλο και περιορίστηκε στο γκολ της τιμής με εύστοχο πέναλτι του Ζάχαβι (75’).

Η βαθμολογία:


1. Πόρτο 10
2. Τσέλσι 7
3. Ντιναμό Κιέβου 5
4. Μακάμπι Τελ Αβίβ 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.