Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρίτη νίκη για Μπαρτσελόνα, προβάδισμα για 2η θέση η Ρόμα

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρίτη νίκη για Μπαρτσελόνα, προβάδισμα για 2η θέση η Ρόμα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2015 01:12
Με πρωταγωνιστή τον Νειμάρ (δύο γκολ, μια ασίστ), η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την ΜΠΑΤΕ στο «Καμπ Νου» και πήρε την 3η της νίκη στον όμιλο. Στην 2η θέση ανέβηκε η Ρόμα, η οποία επικράτησε με 3-2 της Λεβερκούζεν και απέκτησε το προβάδισμα για την πρόκριση.

Χωρίς να πατήσει γκάζι, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στο «Καμπ Νου» και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης.

Οι Λευκορώσοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή με απευθείας εκτέλεση του Μοζολέβσκι (17’), ωστόσο στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν ρυθμό και στο 30’ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νεϊμάρ.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Αντριάνο (35’) για ένα δεύτερο γκολ και στο 60’ ο Σουάρες «έγραψε» το 2-0 με ωραία ατομική ενέργεια και τελείωμα.

Ο Νεϊμάρ χρεώθηκε την ασίστ και ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 83’, φτάνοντας τα 15 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα περισσότερο από τους συμπατριώτες του, Ρονάλντο και Αντριάνο.

Ρόμα για «16»


Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ρόμα κέρδισε με 3-2 την Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» και την προσπέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι «τζιαλορόσι» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων από νωρίς χάρη στα γκολ των Σαλάχ (2’) και Τζέκο (29’), ωστόσο το παιχνίδι των δύο ομάδων εξελίχθηκε (ξανά) σε… θρίλερ, αφού οι «ασπιρίνες» ισοφάρισαν σε 2-2 με τους Μεχμέντι (46’) και Τσιτσαρίτο (51’).

Ωστόσο, σε αντίθεση με το 4-4 της «Μπάι Αρίνα», η Ρόμα κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Πιάνιτς (80’) και ανέβηκε μόνη στην 2η θέση με 5 βαθμούς!

Η βαθμολογία:


1. Μπαρτσελόνα 10
2. Ρόμα 5
3. Λεβερκούζεν 4
4. ΜΠΑΤΕ 3




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.