Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καπίνο: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Καπίνο: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2015 16:35
Ευτυχισμένος που ανήκει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο κατά την επίσημη παρουσίαση του από την ΠΑΕ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι νεοαποκτηθέντες άσοι των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Πέμπτη το μεσημέρι στις 13:00, στο «Γ. Καραϊσκάκης» τα 12 μεταγραφικά αποκτήματα της θερινής περιόδου (Γιαννιώτας, Τζανδάρης, Καμπιάσο, Γούτας, Καπίνο, Σεμπά, Ντα Κόστα, Πουλίδο, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Ιντέγε, Ερνάνι).

Οι νεοαποκτηθέντες άσοι έθεσαν ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Παράλληλα, εξέφρασαν την επιθυμία τους να καθιερωθούν στην ομάδα, ενώ οι περισσότεροι αναφέρθηκαν στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/9) με την Μπάγερν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:


Καπίνο: «Στόχος είναι σίγουρα να καταφέρω να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό, που είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Από εκεί και πέρα υπάρχει ανταγωνισμός, μπροστά μου είναι ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας που έχει δείξει την αξία του όλα αυτά τα χρόνια.

Στόχος μου είναι να καταφέρω να δουλέψω με τον Αλέκο Ράντο, ο οποίος με βοηθάει, όπως και τα άλλα παιδιά σε καθημερινή βάση στην προπόνηση, ώστε όταν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι έτοιμος να την αρπάξω και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν
».

Καμπιάσο: «Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου. Πριν το Τσάμπιονς Λιγκ υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ένας παίκτης δεν είναι ποτέ 100% έτοιμος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω καλύτερα την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος».

Καπίνο: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Πάρντο: «Γνωρίζω τις ευθύνες που έχω, και επιθυμώ να κάνω αυτό που θέλω καλά, να παίζω καλό ποδόσφαιρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο, για μένα. Από τη μέρα μου ήρθα μου έχουν φερθεί όλοι με τον καλύτερο τρόπο - διοίκηση, συμπαίκτες, οπαδοί - έχω μεγάλες φιλοδοξίες να αφήσω τον καλύτερο μου εαυτό στο ελληνικό πρωτάθλημα, και να εκπληρώσω το όνειρο που είχα από μικρό παιδί, να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ ».

Τζανδάρης: «Θέλει δουλειά, υπομονή και όταν έρθει η ευκαιρία, θα την αρπάξουμε από τα μαλλιά. Στόχος είναι να κατακτήσουμε όσο πιο πολλά τρόπαια μπορούμε, αυτός είναι ο στόχος κάθε ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι κάθε χρόνια πιο δυνατός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η κλήρωση είναι δύσκολη, αλλά θα παλέψουμε με κάθε ομάδα».

Γούτας: «Αν δεν δουλεύεις δεν μπορείς να καθιερωθείς, εγώ προέρχομαι από τραυματισμό και είναι πιο δύσκολο να καθιερωθώ. Αλλά γι' αυτό δουλεύουμε, γι αυτό είμαστε επαγγελματίες, για να καθιερωθούμε. »

Καπίνο: «Ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»
Φινμπόγκασον: «Θέλω να κάνουμε μια καλή σεζόν, πιστεύω ότι θα ζήσω πολύ όμορφες στιγμές εδώ, είναι ωραία η ατμόσφαιρα. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν ανταγωνισμό, έχουν πολλούς παίκτες που διεκδικούν μία θέση. Όποιος είναι καλός και δουλεύει θα κερδίσει αυτή τη θέση. Στόχος του καθενός είναι να κερδίσει θέση βασικού. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Εάν κάνουμε καλό παιχνίδι, έχουμε αρκετές πιθανότητες, αλλά πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά. »

Γιαννιώτας: «Αποτελεί πρόκληση όταν έχεις καλούς συμπαίκτες και αντιπάλους, γίνεσαι και εσύ καλύτερος στην προπόνηση. Μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να φέρει αυτό. Οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, οι στόχοι είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Μπάγερν είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο του πλανήτη. Ξέρουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο "Γ. Καραϊσκάκης" και η Μπάγερν δεν θα περάσει καθόλου καλά».

Ιντέγε: «Εγώ έχω στο μυαλό μου ότι πρέπει να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω, θέλω να έχω επιτυχίες και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που δίνει ο Ολυμπιακός να κατακτήσω τίτλους και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχω.

Προσωπικός μου στόχος είναι να κερδίζω τα ματς, και να κερδίζει μαζί μου η ομάδα. Εάν μία ομάδα κερδίζει συνεχώς ματς μπορεί να φθάσει, γιατί όχι, και στον τελικό. Στόχος είναι να δίνουμε στο ματς τον καλύτερο μας εαυτό. Στόχος είναι σκοράρω όσα περισσότερο γκολ γίνεται και να ευχαριστηθώ κάθε δευτερόλεπτο από το Τσάμπιονς Λιγκ
».

Πουλίδο: «Μετά από μία μεγάλη διαδρομή έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα. Είμαι έτοιμος για το καινούριο στάδιο της καριέρας μου και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη λίστα για του Τσάμπιονς Λιγκ. Προσπαθώ να ανακτήσω το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχα, αυτό που με καθιέρωσε στην εθνική ομάδα. Είναι ένα προσωπικό όνειρο το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.