Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρούνεϊ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή…»

Ρούνεϊ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη στιγμή…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2015 02:08
Ως μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ χαρακτήρισε το 50ο του γκολ με την Εθνική Αγγλίας ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τριών λιονταριών».

Ιστορία έγραψε ο Γουέιν Ρούνεϊ, καθώς ο Άγγλος φορ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι της Εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ελβετία και έγινε ο πρώτος σκόρερ των «τριών λιονταριών» με 50 γκολ έναντι 49 του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Μετά το παιχνίδι, ο Ρούνεϊ μίλησε στο «BBC» για το κατόρθωμα του, τονίζοντας πως είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ:

«Νιώθω απίστευτα. Ήμουν κοντά στο ρεκόρ στα τελευταία παιχνίδια και επιτέλους πραγματοποίησα το όνειρο μου. Έχω ακόμα αρκετά χρόνια με την Εθνική ομάδα και ελπίζω τα γκολ να μην σταματήσουν» δήλωσε αρχικά ο Ρούνεϊ και πρόσθεσε:

«Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο βράδυ για μένα και την οικογένεια μου. Ένα βράδυ που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είχα πάρα πολύ άγχος όταν έπαιρνα τα βήματα για να χτυπήσω το πέναλτι. Ήξερα ότι ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή για μένα και την καριέρα μου. Οι συμπαίκτες μου, μου είπαν μετά ότι ήταν σαν συναυλία γιατί όλος ο κόσμος στις εξέδρες τραβούσε τη στιγμή με το κινητό του», πρόσθεσε ο Ρούνεϊ, ο οποίος αναφέρθηκε στον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον:

«Είναι τεράστια τιμή γιατί ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον είναι ένας θρύλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αγγλία. Τον γνωρίζω προσωπικά και ξέρω ότι θα είναι πολύ περήφανος που ένας αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσπασε το ρεκόρ του».

Για τη χειρονομία του Ρόι Χότζον και των παικτών να του προσφέρουν τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας με τον αριθμό 50: «Νύχτες σαν αυτές, δεν μπορείς να τις ξεχάσεις. Ήταν σπουδαίο από τους παίκτες και τον προπονητή να μου κάνουν δώρο τη φανέλα μετά το ματς».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.