Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Κόβατς από την Κροατία

Τέλος ο Κόβατς από την Κροατία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2015 19:09
Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η κροατική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, αφού ο πρόεδρος της, Ντάβορ Σούκερ απέλυσε τον Νίκο Κόβατς, μετά τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα της «Χρβάτσκα» στα προκριματικά του Euro.

Η ισοπαλία της Κροατίας στο Αζερμπαϊτζάν (0-0) και η ήττα με 2-0 στη Νορβηγία έριξαν την «Χρβάτσκα» στην 3η θέση του 8ου ομίλου και έφεραν την απόλυση του Νίκο Κόβατς από τον πάγκο της ομάδας.

Το κλίμα για τον Κόβατς ήταν άσχημο μετά τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και τελικώς η κροατική ομοσπονδία έλυσε τη συνεργασία της με τον 43χρονο τεχνικό. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο νέος προπονητής θα γίνει γνωστός στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους Κροάτες οπαδούς, αφού πολλοί υποστηρίζουν ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να φέρει αναστάτωση στην ομάδα, με μόλις δύο παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης.

Η Κροατία βρίσκεται μόλις στο -1 από την 2η Νορβηγία και τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα αντιμετωπίσει τις Βουλγαρία (εντός) και Μάλτα (εκτός). Σαφώς πιο δύσκολο το έργο των Νορβηγών, αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν με την Ιταλία εκτός έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.