Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: «Καθάρισε» με Μάτα η Ισπανία, βαθμός-«χρυσάφι» για Σλοβακία (video)

Προκριματικά Euro: «Καθάρισε» με Μάτα η Ισπανία, βαθμός-«χρυσάφι» για Σλοβακία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/9/2015 01:20
Με εκπληκτικό γκολ του Χουάν Μάτα, το οποίο η UEFA χρέωσε ως αυτογκόλ του αντίπαλου γκολκίπερ, η Ισπανία κέρδισε με 1-0 τα Σκόπια εκτός έδρας και θέλει ακόμα ένα βαθμό για να «σφραγίσει» την απευθείας πρόκριση για τα τελικά του Euro 2016. Προβάδισμα για την πρόκριση η Σλοβακία, 0-0 με Ουκρανία.

Ακόμα ένα βαθμό για να προκριθεί και μαθηματικά στο Euro 2016 θέλει η Ισπανία. Οι «φούριας ρόχας» κέρδισαν με το φτωχό 1-0 στα Σκόπια και τρέχουν ένα σερί εφτά συνεχόμενο νικών στον όμιλο.

Το γκολ για τους πρωταθλητές Ευρώπης πέτυχε στο 8ο λεπτό ο Χουάν Μάτα, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει με τρομερή σέντρα-σουτ από πλάγια θέση. Η UEFA, πάντως, χρέωσε το γκολ ως αυτογκόλ του σκοπιανού γκολκίπερ, αφού η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ύστερα στον τερματοφύλακα, πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Προβάδισμα για την 2η θέση η Σλοβακία


Προκριματικά Euro: «Καθάρισε» με Μάτα η Ισπανία, βαθμός-«χρυσάφι» για Σλοβακία (video)
Στο ντέρμπι για την 2η θέση του ομίλου, Σλοβακία και Ουκρανία έμειναν ισόπαλες 0-0 στη Ζίλινα και οι Σλοβάκοι κρατούν την πρόκριση στα χέρια τους, όντας στο +3 από τους Ουκρανούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης.

Έχοντας βασικό τον Μακ (αντικαταστάθηκε στο 84’ από τον Στοχ), οι Σλοβάκοι κράτησαν το 0-0 και δύσκολα θα χάσουν την 2η θέση που δίνει απευθείας εισιτήριο για τα τελικά της Γαλλίας.

Η ομάδα του Κόζακ έχει βατό πρόγραμμα με Λευκορωσία εντός και Λουξεμβούργο εκτός, ενώ η Ουκρανία, που βρίσκεται στο -3, θα παίξει με Σκόπια εκτός και Ισπανία εντός.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Λευκορωσία κέρδισε με 2-0 το Λουξεμβούργο στο Μινσκ, ωστόσο δεν έχει ούτε μαθηματικές ελπίδες για την 3η θέση.

H βαθμολογία:


1.Ισπανία 21
2.Σλοβακία 19
3.Ουκρανία 16
4.Λευκορωσία 7
5.Λουξεμβούργο 4
6.Σκόπια 3


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.