Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, γκέλες για Βόλφσμπουργκ, Σάλκε

Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, γκέλες για Βόλφσμπουργκ, Σάλκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/8/2015 18:57
Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9’’ κόντρα στην Χοφενχάιμ και έμεινε με δέκα παίκτες από το 73’, ωστόσο έκανε την ανατροπή (2-1) στο 90’ με γκολ του Λεβαντόφσκι και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Γκέλες για Βόλφσμπουργκ και Σάλκε, 2x2 η Λεβερκούζεν.

Σκούρα τα βρήκε κόντρα στην Χοφενχάιμ η Μπάγερν. Οι Βαυαροί βρέθηκαν να χάνουν από το 9ο δευτερόλεπτο του αγώνα και είδαν τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι, ωστόσο έφεραν… τούμπα το σκορ και έφυγαν με τη νίκη (2-1) από τη «Ρίνε Νέκαρ Αρίνα» χάρη σε γκολ του Λεβαντόφσκι στο 90’.

Οι Βαυαροί πλήρωσαν το τραγικό λάθος του Αλάμπα και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 9ο δευτερόλεπτο χάρη στο γκολ του Φόλαντ, ο οποίος πέτυχε το γρηγορότερο τέρμα της Μπουντεσλίγκα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μπελαραμπί.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα ισοφάρισε στο 41’ με τον Μίλερ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Μπάουμαν σε γύρισμα του Ντάγκλας Κόστα και «έγραψε» το 1-0 από κοντά.

Η Μπάγερν «άγγιξε» το 2-1 στην επανάληψη έχοντας δοκάρι με βολίδα του Βιδάλ και στο 73’ ο Μπόατενγκ έκανε χέρι στην περιοχή με αποτέλεσμα να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη και να δώσει την ευκαιρία στην Χοφενχάιμ να εκτελέσει πέναλτι.

Ο Πολάνσκι ανέλαβε την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 90’ η Μπάγερν ολοκλήρωσε την ανατροπή! Μετά από γύρισμα του Ντάγκλας Κόστα, ο Λεβαντόφσκι σκόραρε από κοντά με ωραίο πλασέ, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

2x2 η Λεβερκούζεν, γκέλες για Βόλφσμπουργκ, Σάλκε και Σταφυλίδη


Μπουντεσλίγκα: Νίκη στο 90’ για Μπάγερν, γκέλες για Βόλφσμπουργκ, Σάλκε
«2 στα 2» και για την Λεβερκούζεν, η οποία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα του Ανόβερου και πλέον ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με την Λάτσιο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τη λύση για τις «ασπιρίνες» έδωσε ο Τσαλχάνογλου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ξεκουράστηκε από τον Σμιντ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 89’.

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες η Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Κολωνία εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 30’ με τον Τζόλερ, ενώ είχαν δύο καλές ευκαιρίες στην επανάληψη για ένα δεύτερο τέρμα.

Οι «λύκοι» ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 60’ και στο 83’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπέντνερ, ο οποίος σκόραρε από κοντά, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς. Μάλιστα, η Βόλφσμπουργκ είχε ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο ο Χόρν βρέθηκε σε μεγάλη ημέρα και κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Γκέλα και για τη Σάλκε, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Ντάρμσταντ στην έδρα της. Ο Ράους άνοιξε το σκορ για τους νεοφώτιστους (9’), οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυχτικά για την ισοφάριση και τα κατάφεραν με ψύχραιμο πλασέ του Ντράξλερ (47’), ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Γκάις (78’) και Χέγκερ (81’) είχαν δύο δοκάρια για την Σάλκε και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της Άουγκσμπουργκ έκανε ο Σταφυλίδης, ωστόσο από δικό του λάθος στο 86’, ξεκίνησε η φάση από την οποία η ομάδα του δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης (1-1) από την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.