Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε στην άμυνα

Προβλημάτισε στην άμυνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2015 20:44
Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του Καμπιάσο με τα ερυθρόλευκα, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Εθνική Κατάρ στο φιλανθρωπικό φιλικό της Ελβετίας. Χασάν (81’) και Σιόβας (88’) τα γκολ, προβλημάτισαν στην άμυνα οι «ερυθρόλευκοι».

Δέκα ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς με τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Εθνική Κατάρ στην Ελβετία, αντιμετωπίζοντας αρκετά αμυντικά προβλήματα.

Ο Ρομπέρτο χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές στο πρώτο μέρος, αν και φέρει ευθύνη για την έξοδό του στο γκολ που δέχτηκαν οι «ερυθρόλευκοι» στο 81' από τον Χασάν, όπου βέβαια αδράνησε όλη η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η ομάδα του Σίλβα είχε φάσεις για γκολ, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο 88’ με κεφαλιά του Σιόβα.

Το ματς:


Προβλημάτισε στην άμυνα
Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρός στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους, αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 5’, όταν ο Ντουρμάζ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον Αμίν, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στο Κατάρ.

Οι Καταριανοί έβρισκαν αρκετούς χώρους και στο 12’ είχαν σημαντική ευκαιρία για να προηγηθούν, όμως ο Ρομπέρτο απόκρουσε το σουτ του Φαντλάλα. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος ανάγκασε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού σε ακόμα μία απόκρουση, αποψιλώνοντας με σουτ μέσα από την περιοχή.

Η Εθνική του Κατάρ έβρισκε αρκετούς χώρους από την πλευρά του Μαζουακού και στο 33’ είχε νέα ευκαιρία με κοντινό πλασέ του Αλχάβντος, υποχρεώνοντας τον Ρομπέρτο σε σωτήρια επέμβαση. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 38’, με τον Μαζουακού να γυρίζει ωραία στον Ντουρμάζ, όμως ο Σουηδός αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το δοκάρι του Αμίν.

Από την πλευρά του, ο Φουστέρ είχε τρεις καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πλασέ του στο 42' έπειτα το ωραίο γύρισμα του Φινμπόγκασον. Η απουσία των Τσόρι και Φορτούνη στη μεσαία γραμμή ήταν εμφανής και ο Ισλανδός φορ δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο 45λεπτο.

Ο νεοαποκτηθέντας επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν πιο δραστήριος στο δεύτερο μέρος και στο 48’ θα μπορούσε να σκοράρει, όμως ο Αμίν απόκρουσε το σουτ του από το ύψος της περιοχής. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη, είχαν νέα καλή στιγμή στο 53’ με άστοχο σουτ του Πάρντο, ενώ στο 62’ ο «Φίνμπο» απείλησε με σουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Τρία λεπτά μετά ο Ισλανδός έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Μιλιβόγιεβιτς, ωστόσο ο Αλσίμπ κατάφερε να μπλοκάρει. Στη συνέχεια ο Σίλβα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει σημαντικά ο ρυθμός του αγώνα. Στο ματς πέρασε και ο Καμπιάσο, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, παίζοντας δίπλα στον Κασάμι.

Η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 77’ με ένα άστοχο σουτ του Πουλίδο και στο 81’ το Κατάρ άνοιξε το σκορ με τον Χασάν, εκμεταλλευόμενο την αδράνεια στην άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά και την άστοχη έξοδο του Ρομπέρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν στο 88’ με κεφαλιά του Σιόβα, έπειτα από σέντρα του Ντοσεβί, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (66' Σαλίνο), Μαζουακού, Σιόβας, Βούρος (66' Αυλωνίτης), Μιλιβόγεβιτς (66' Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (66' Κασάμι), Φουστέρ (74' Μανιάτης), Πάρντο (66' Ντοσεβί), Ντουρμάζ (66' Πουλίδο), Φινμπόγκασον (74' Χάρα).

Τα γκολ:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.