Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατέρρευσε…

Κατέρρευσε…

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2015 23:09
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε για ακόμα μια φορά στην άμυνα και γνώρισε φιλική ήττα με 3-0 από την Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα», δεχόμενος τρία γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή παρουσία για 75 λεπτά κόντρα στην Σοσιεδάδ, ωστόσο, όπως και κόντρα στην Μπριζ, κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ στο 82’ και γνώρισε φιλική ήττα με 3-0 στο «Ανοέτα».

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες πέτυχε τρία γκολ σε έξι λεπτά με τους Μπρούμα (82’), Κανάλες (87’) και Αγκιρέτσε (88’), εκμεταλλευόμενη τα λάθη στην αμυντική λειτουργία των «πρασίνων»

Το ματς:


Κατέρρευσε…
Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε μια ενδεκάδα με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Μπριζ. Ο Έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε τον Στιλ αντί του Κοτσόλη, τον Χουχούμη ως αριστερό μπακ, τον Καλτσά στη θέση του Καρέλη και τον Ατζαγκούν, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού.

Η Σοσιεδάδ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 12’ είχε την πρώτη καλή στιγμή για να σκοράρει. Μετά από κόρνερ του Κάστρο, ο Βέμερ έχασε τον Ινίγο, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου πέρασε άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοση του, είχε καλή στιγμή στο 14’με σουτ του Ατζαγκούν (μπλόκαρε ο Ρούγι) και στο 20΄ έφτασε μια «ανάσα» από το 1-0. Ο Μπεργκ και ο Νίνης έπαιξαν το ένα-δύο, αλλά ο Σουηδός δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από τετ-α-τετ με τον Ρούγι.

Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν νευρικοί και υπέπεσαν σε αρκετά επιπόλαια λάθη, τα οποία όμως δεν πλήρωσαν. Η Σοσιεδάδ πήρε ξανά τον έλεγχο και στο 30’ είδε τον Στιλ να πραγματοποιεί διπλή εντυπωσιακή απόκρουση σε σουτ των Μάρκελ και Ζόνατας (ο δεύτερος ήταν σε αντικανονική θέση και το γκολ δεν θα μετρούσε αν η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα).

Στο 38’ η Σοσιεδάδ απείλησε ξανά με άστοχη κεφαλιά του Μάρκελ μέσα από την περιοχή, ενώ στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη ευκαιρία μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λεπτου.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Γιάννης Αναστασίου προχώρησε σε επτά αλλαγές, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε. Το αντίθετο μάλιστα… Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 53’. Ο Νάνο γύρισε ωραία στον Πέτριτς, ο οποίος επιχείρησε το απευθείας σουτ, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το «τριφύλλι» είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε στα επόμενα λεπτά από την Σοσιεδάδ, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία στην εστία των Ισπανών. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους μετά το 70’ και στο 75’ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος με άστοχο σουτ του Μπρούμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειξαν να χάνουν τη συγκέντρωση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και το πλήρωσαν με τρία γκολ, κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει έντονα τον Αναστασίου! Στο 82’, ο νεοεισελθόντας Αγγελόπουλος… κοιμήθηκε και κάλυψε το οφσάιντ, με αποτέλεσμα ο Μπρούμα να ανοίξει από κοντά το σκορ.

Στο 87’ ο Κανάλες «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με τη… σέντρα, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Ταυλαρίδης γύρισε αδύναμα την μπάλα στον Γιαννακόπουλο, αυτός δεν μπόρεσε να φθάσει σε αυτήν και ο Αγκιρένσε διαμόρφωσε εύκολα το τελικό 3-0.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούγι, Μπεργκάρα (66' Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Ζουρουτούθα (66' Κανάλες), Ζόνατας (46' Ανζιρέτσε), Ρέγιες, Κάστρο (46' Μπρούμα), Αρίτς (46' Θαλβούα), Κόντσα (66' Έκτορ), Ντε Λα Μπέλα,

Παναθηναϊκός: Στιλ (76' Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46' Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62' Δώνης), Χουχούμης (46' Νάνο), Ζέκα (76' Αγγελόπουλος), Πράνιτς (46' Σάντσεθ), Ατζαγκούν (46' Πέτριτς), Νίνης (46' Κλωναρίδης), Μπεργκ (46' Λουντ), Καλτσάς (46' Καρέλης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.