Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οδεύει προς Βιγιαρεάλ ο Σολδάδο

Οδεύει προς Βιγιαρεάλ ο Σολδάδο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2015 14:40
Στην Ισπανία επιστρέφει ο Ρομπέρτο Σολδάδο, καθώς ο Ισπανός επιθετικός της Τότεναμ έχει έρθει σε συμφωνία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Βιγιαρεάλ.

Μετά από ένα απόλυτα αποτυχημένο πέρασμα από την Αγγλία και την Τότεναμ, ο Ρομπέρτο Σολδάδο επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα, ο Ισπανός επιθετικός εθεάθη στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ του Λονδίνου, όπου επιβεβαίωσε σε οπαδούς της ομάδας πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βιγιαρεάλ.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να επιβεβαιώνει τη συμφωνία, ωστόσο γι’ αυτό φρόντισε ο… Έρικ Λαμέλα, ο οποίος αποχαιρέτησε τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του μέσω twitter (στη συνέχεια έσβησε το tweet): «Απόλαυσα αυτά τα δύο χρόνια μαζί σου, σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα σου ομάδα. Καλή τύχη φίλε μου», ήταν το μήνυμα του Αργεντινού.

Αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία των δύο ομάδων αντί 16 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο χρόνια η Τότεναμ είχε καταβάλει στην Βαλένθια το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να φέρει τον 30χρονο στο Λονδίνο, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Αγγλία, μετρώντας μόλις 16 γκολ σε 76 συμμετοχές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.