Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Λεβερκούζεν ο Αράνγκις

Στην Λεβερκούζεν ο Αράνγκις

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2015 13:32
Παίκτης της Λεβερκούζεν είναι και επίσημα ο Τσαρλς Αράνγκις. Ο διεθνής Χιλιανός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τις «ασπιρίνες», ενώ το ποσό της μεταγραφής υπολογίζεται στα 12 εκατ. ευρώ.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Λεβερκούζεν, παραμονές έναρξης της Μπουντεσλίγκα. Οι «ασπιρίνες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τσαρλς Αράνγκις, ο οποίος αφήνει για πρώτη φορά την Λατινική Αμερική για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας

Ο 26χρονος, βασικό στέλεχος της Εθνικής Χιλής που κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενώ η Ιντερνασιονάλ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 12 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του.

«Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ελκυστικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Η Λεβερκούζεν είναι ένα από τα κορυφαία κλαμπ τα τελευταία χρόνια και μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αρτούρο Βιδάλ μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα και με έπεισε να υπογράψω εδώ. Ανυπομονώ γι΄ αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου», δήλωσε ο Αράνγκις, ο οποίος είχε στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο προτίμησε τις «ασπιρίνες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.