Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουονανότε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ»

Μπουονανότε: «Είμαι παίκτης της ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2015 01:38
Τη συμφωνία του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος δήλωσε πως ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί στους «κιτρινόμαυρους». Στην ΠΑΕ τα δικαιώματα του παίκτη, Παρασκευή ή Σάββατο η άφιξη του στην Αθήνα.

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Ντιέγκο Μπουονανότε να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός επιβεβαίωσε τη συμφωνία με την «Ένωση» και βρίσκεται με τις… βαλίτσες στο χέρι:

«Έχουμε τελειώσει τη συμφωνία μας με τη Γρανάδα και τη συμφωνία μας με την ΑΕΚ και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μπορέσω να ταξιδέψω στην Αθήνα. Αισθάνομαι όμως ήδη παίκτης της ΑΕΚ», είπε αρχικά στο «aek365.com» ο Μπουονανότε.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη στα χέρια τους όλα τα απαραίτητα έγγραφα που μεταβιβάζουν τα δικαιώματα του 27χρονου από την Γρανάδα. Ουσιαστικά, η «Ένωση» δεν αποκτά τον Αργεντινό ως ελεύθερο, αλλά με μεταγραφή από τη ισπανική ομάδα, με μοναδικό αντάλλαγμα την παραχώρηση ποσοστού 30% σε ενδεχόμενη μεταπώληση.

Το μόνο που απομένει πλέον προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να βγάλει εισιτήρια για την Ελλάδα είναι να εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης (έχει λάβει μέχρι τώρα το μισό ποσό), ώστε στη συνέχεια να υπογράψει έγγραφο ότι δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση από τον ισπανικό σύλλογο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπουονανότε θα βρεθεί στη χώρα μας το απόγευμα της Παρασκευής ή το πρωί του Σαββάτου.

Ο ίδιος, πάντως, παραδέχτηκε πως δεν γνωρίζει ακριβώς πότε θα βρεθεί στην Ελλάδα, με αφορμή ερώτηση για την υποδοχή που περιμένει από τους οπαδούς της ΑΕΚ: «Έχω μάθει ότι είναι πολύ ενθουσιώδεις με την ομάδα. Ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Θέλω να τους δω στο αεροδρόμιο, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πότε θα είμαι στην Αθήνα».

Σχετικά με το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ, ανέφερε: «Ξέρω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα που θέλει να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Έχω μιλήσει με πολλούς Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ γι’ αυτόν τον σύλλογο. Έχω δει το Ολυμπιακό Στάδιο και το αθλητικό κέντρο και ανυπομονώ να έρθω στην Ελλάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.