Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον, αποκλείστηκε η Γουέστ Χαμ

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον, αποκλείστηκε η Γουέστ Χαμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2015 00:58
Η Ντόρτμουντ διέλυσε με 5-0 την Βολφσμπέργκερ στο Βεστφάλεν και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκριση για Σαουθάμπτον, Μπιλμπάο, αποκλείστηκαν Γουέστ Χαμ και Σαμπντόρια.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ντόρτμουντ απέναντι στη Βολφσμπέργκερ. Οι Βεστφαλοί είχαν δυσκολευτεί στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αυστρία, ωστόσο στη ρεβάνς πήραν εμφατική νίκη με 5-0 και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ.

Η ομάδα του Τούχελ σημείωσε και τα πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος. Χατ-τρικ σε 13 λεπτά πέτυχε ο Μχιταριάν (73’, 82’, 86’), ενώ Ρόις (48’) και Ομπαμεγιάνγκ (64’) σημείωσαν τα άλλα δύο γκολ της γερμανικής ομάδας.

Πέρασαν Σαουθάμπτον και Μπιλμπάο, αποκλείστηκε η Γουέστ Χαμ


Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, Σαουθάμπτον, αποκλείστηκε η Γουέστ Χαμ
Στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε η Σαουθάμπτον, η οποία κέρδισε με 2-0 την Φίτεσε στην Ολλανδία και «σφράγισε» την πρόκριση με συνολικό σκορ 5-0.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν «κλείδωσε» την πρόκριση από το 4ο λεπτό με γκολ του Πελέ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανέ στο 89’. Να σημειωθεί ότι διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ηλίας Σπάθας.

Την πρόκριση εξασφάλισε και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαβλέρδε έμεινε στο 0-0 με την Ίντερ Μπακού στο Αζερμπαιτζάν, ωστόσο «σφράγισε» το εισιτήριο μετά το 2-0 του «Σαν Μαμές».

Αντίθετα, αποκλεισμό-σοκ γνώρισε η Γουέστ Χαμ. Τα «σφυριά» ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα της ρουμανικής Άστρα και αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 4-3.

Ο Μπίλιτς προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να επηρεάζει την αγγλική ομάδα η οποία προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με τον Λανσίνι. Παρόλα αυτά, η Άστρα έφερε… τούμπα το ματς σε τρία λεπτά με δύο γκολ του Μπουντέσκου (33’, 36’) και πανηγύρισε την πρόκριση.

Αποκλεισμοί για Σαμπντόρια και Τραμπζονσπόρ, πέρασε η Σεντ Ετιέν


Η Σαμπντόρια κέρδισε με 2-0 την Βοϊβοντίνα στη Σερβία χάρη σε γκολ των Έντερ (15’) και Μουρέλ (70’), ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για την πρόκριση, αφού η ομάδα του Ζένγκα είχε ηττηθεί με 4-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία.

Αντίθετα, η Σεντ Ετιέν ηττήθηκε με 2-1 από την Τάργκου Μούρες στην Γαλλία, αλλά πήρε την πρόκριση χάρη στο 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ρουμανία.

Από την άλλη, αποκλεισμό-σοκ γνώρισε και η Τραμπζονσπόρ. Η τουρκική ομάδα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ραμποτνίσκι στην παράταση (1-0 κ.δ) και έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.