Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμοί για τις κυπριακές ομάδες (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμοί για τις κυπριακές ομάδες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 22:36
Άσχημη βραδιά για το κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας αποκλείστηκαν από την Ευρώπη.

Μια ημέρα μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κύπρος έχασε τρεις ομάδες από την Ευρώπη! Ο λόγος για τις Ομόνοια, Απόλλων Λεμεσού και ΑΕΚ Λάρνακας, οι οποίες αποκλείστηκαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ξεκινώντας από την Ομόνοια, το «τριφύλλι» πλήρωσε την κακή αμυντική λειτουργία στο πρώτο μέρος και ήρθε ισόπαλο 2-2 με την Μπρόντμπι στην Κύπρο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί μετά και το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Οι Δανοί προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ του Πούκι (2’, 39’) και το μόνο που κατάφερε η Ομόνοια ήταν να φέρει το παιχνίδι στο 2-2 με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Σέρινταν (16’, 45+5’).

Η κυπριακή ομάδα είχε ευκαιρίες για το 3-2, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε πρόωρα εκτός Ευρώπης.

Ήττα και αποκλεισμός για Απόλλωνα


Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμοί για τις κυπριακές ομάδες (video)
Αποκλεισμός και για τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 1-0 από την Καμπάλα στο Μπακού και δεν κατάφερε να κάνει πορεία ανάλογη με την περσινή, όπου έφτασε μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ χρειάζονταν γκολ μετά το 1-1 της Κύπρου και δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ο Ζαβίντ Χουσεΐνοβ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον Μπρούνο Βάλε από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 στο 80’.

Ο Απόλλωνας έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Αζέρων είπε δύο φορές «όχι» σε προσπάθειες του Παπουλή.

Έσπασε τα δοκάρια η ΑΕΚ Λάρνακας


Γιουρόπα Λιγκ: Αποκλεισμοί για τις κυπριακές ομάδες (video)
Από την άλλη, η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 1-0 από την Μπορντό στην Κύπρο και σε συνδυασμό με το 3-0 της Γαλλίας, έμεινε εκτός συνέχειας.

Η κυπριακή ομάδα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και είχε τέσσερα (!) δοκάρια, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αντίθετα, η Μπορντό ήταν ουσιαστική και κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με γκολ του Τελίν.

Στο 45' οι Γάλλοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Σαντόμ, όμως τα πάντα είχαν ήδη κριθεί.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.