Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρώτη φορά στα πλει-οφ ο Ατρόμητος!

Γιουρόπα Λιγκ: Πρώτη φορά στα πλει-οφ ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2015 23:44
Την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας του πανηγυρίζει ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 1-0 την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι και με συνολικό σκορ 4-1 «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ιστορία έγραψε ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες κέρδισαν με 1-0 την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο Περιστέρι και εξασφάλισαν την πρόκριση για τα πλει-οφ του Γιουροπα Λιγκ μετά και το 3-1 του πρώτου αγώνα στη Σουηδία.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν ο Μαρσελίνιο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 67’, «πληγώνοντας» ξανά τους Σουηδούς μετά τα όσα έκανε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διακόπηκε για 50 λεπτά λόγω διακοπής του ρεύματος στο γήπεδο του Περιστερίου.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Πρώτη φορά στα πλει-οφ ο Ατρόμητος!
Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό πάτησε την περιοχή της ΑΪΚ. Οι Σουηδοί ξεκίνησαν μουδιασμένα και οι Περιστεριώτες «άγγιξαν» το 1-0 στο 7ο λεπτό, όταν ο Κάλγκρεν έσωσε με τα πόδια την προβολή του Ναπολεόνι.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν και στο 32’ έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε το πλασέ του Γιόνσον από το ύψος του πέναλτι. Τρία λεπτά μετά οι Σουηδοί απείλησαν ξανά με δυνατό σουτ του Ετούχου έξω από την περιοχή το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο 39’ η ΑΪΚ είχε νέα ευκαιρία με σουτ του Ισιζάκι, το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 42’ ο Γκορμπούνοφ απόκρουσε με υπερένταση τη σέντρα σουτ του Μπλόμπεργκ.

Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 50 λεπτά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους λόγω διακοπής ρεύματος στο γήπεδο, ωστόσο η διακοπή δεν επηρέασε τις δύο ομάδες. Η ΑΪΚ απείλησε στο 61’ με σουτ του Πέιβι και έξι λεπτά μετά ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει, «κλειδώνοντας» την πρόκριση. Ο Μαρσελίνιο έκλεψε τη μπάλα από τον Γιόχανσον, απέφυγε τον Κάλγκρεν και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Η ΑΪΚ χρειάζονταν τρία γκολ για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση και εγκατέλειψε την προσπάθεια για την ανατροπή. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ο Γρηγορίου έριξε στο παιχνίδι τον Λε Ταλέκ (ντεμπούτο) και τον 17χρονο Λημνιό και στο φινάλε του αγώνα ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα του Ατρόμητου για την ιστορική πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.