Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έχασε την άνοδο η Ρέιντζερς (video)

Έχασε την άνοδο η Ρέιντζερς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 19:44
Η Ρέιντζερς ηττήθηκε και δεύτερη φορά από τη Μάδεργουελ, αυτή τη φορά με 3-0 στο «Φιρ Παρκ», και θα αναγκαστεί να παίξει για ακόμα ένα χρόνο στις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας.

Η επιστροφή της Ρέιντζερς στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας θα… περιμένει. Οι «προτεστάντες» ηττήθηκαν με 3-0 στην έδρα της Μάδεργουελ και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αφού στο πρώτο παιχνίδι είχαν ηττηθεί με 3-1.

Ο γκολκίπερ της Ρέιντζερς, Μπελ αιφνιδιάστηκε στο 52’ και δέχτηκε ένα «φθηνό» γκολ από μακρινό σουτ του Τζόνσον (52’), ενώ Έινσγουροθ (70’) και Σάτον (90+3’ πεν.) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, η Μάδεργουελ γλίτωσε τον υποβιβασμό και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

Απίστευτες σκηνές στο φινάλε της αναμέτρησης, όπου δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια, προκαλώντας γενική σύρραξη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο παίκτης της Μάδεργουελ, Λι Έργουιν έσπρωξε τον αντίπαλό του, ο οποίος απάντησε με κλωτσιά. Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Τα γκολ:




Όσα έγιναν στο φινάλε του αγώνα:




Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οπαδός χτύπησε τον ΜακΚάχολ με… σημαία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.