Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Φέρντιναντ

Σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Φέρντιναντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2015 20:07
Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά από 19 χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Ρίο Φέρντιναντ. Ο έμπειρος αμυντικός ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, βάζοντας τέλος σε μια πλούσια καριέρα.

Ο 36χρονος αμυντικός έκανε ντεμπούτο το 1996 με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και τέσσερα χρόνια μετά συνέχισε στην Λιντς, η οποία δαπάνησε το ποσό των 18 εκατ. λιρών για να τον φέρει στο «Έλαντ Ρόουντ».

Ήταν μέλος της ομάδας που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2000-01 και το 2002 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον απέκτησε έναντι 29,1 εκατ. λιρών. Ο Άγγλος αμυντικός έμεινε για 12 χρόνια στο «Όλντ Τράφορντ», κατακτώντας έξι πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ, έξι Σούπερ Καπ Αγγλίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από την ομάδα της καρδιάς του για λογαριασμό της ΚΠΡ, σημειώνοντας 12 συμμετοχές. Η φετινή σεζόν σημαδεύτηκε από την απώλεια της γυναίκας του, γεγονός που προφανώς έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.