Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χόρεψε… σάμπα στην Γαλλία η Βραζιλία (video)

Χόρεψε… σάμπα στην Γαλλία η Βραζιλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2015 00:03
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Βραζιλία κέρδισε με 3-1 τη Γαλλία σε φιλικό που διεξήχθη στο «Σταντ ντε Φρανς» και συνεχίζει να μετράει μόνο νίκες με τον Ντούγκα στον πάγκο της. Οσκάρ (40’), Νεϊμάρ (57’) και Λουίς Γκουστάβο (69’) τα γκολ της «σελεσάο», προηγήθηκαν με Βαράν (22’) οι «τρικολόρ».

Την 7η συνεχόμενη νίκη της πήρε η Βραζιλία, η οποία κέρδισε με 3-1 τη Γαλλία σε φιλικό που διεξήχθη στο «Σταντ Ντε Φράνς» και συνεχίζει να μετράει μόνο νίκες μετά το Μουντιάλ.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Γαλλία, με τον Τζέφερσον να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μπενζεμά στο 8ο λεπτό. Η Βραζιλία ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 20’ με πλασέ του Νεϊμάρ που απόκρουσε ο Μανταντά και ένα λεπτό μετά η Γαλλία κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.

Χόρεψε… σάμπα στην Γαλλία η Βραζιλία (video)
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά, ο Βαράν πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0, πετυχαίνοντας το 2ο γκολ του με τους «τρικολόρ». Μετά το γκολ, η Βραζιλία ανέβασε ρυθμό και αφού προειδοποίησε στο 30’ με σουτ του Φιρμίνο που «έβγαλε» ο Μανταντά, η «σελεσάο» έφτασε στην ισοφάριση στο 40ο λεπτό.

Μετά από ωραία ενέργεια του Φιρμίνο, ο Οσκάρ πρόλαβε να κάνει την προβολή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα της γαλλικής ομάδας, με το 1-1 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η Βραζιλία ξεκίνησε δυνατά στην επανάληψη και στο 56’ έφερε… τούμπα το ματς χάρη σε δυνατό σουτ του Νεϊμάρ από πλάγια θέση, έπειτα από ασίστ του Γουίλιαν.

Η Γαλλία είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τον Μπενζεμά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στο 60’, ενώ στο 63’ ο Ζέφερσον απόκρουσε με υπερένταση το μακρινό σουτ του Γκριεζμάν.

Η πίεση των γηπεδούχων δεν απέδωσε καρπούς και στο 69’ η Βραζιλία έφτασε σε 3ο γκολ. Μετά από κόρνερ του Γουίλιαν, ο Λουίς Γκουστάβο έπιασε την κεφαλιά και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Βραζιλία.

Έπεσε ο ρυθμός στα υπόλοιπα λεπτά, με τους δύο προπονητές να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές. Στο 78’ ο Νεϊμάρ είχε καλή στιγμή για ένα δεύτερο ενώ στο 87’ ο Φεκίρ, που έκανε ντεμπούτο, έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ζέφερσον.

Το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τη Βραζιλία να κάνει το 7x7 με τον Ντούγκα στον πάγκο της. Μάλιστα στα 7 φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει μετράει 17 γκολ και μόλις 2 παθητικό. Στον αντίποδα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ, με την ομάδα του Ντεσάμπ να μετρούσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Γαλλία: Μανταντά, Σανιά, Σακό, Εβρά, Βαράν, Ματουιντί (84' Ζιρού), Σναϊντερλέν, Σισοκό (74' Koντογκμπιά), Βαλμπουενά (82' Παγέ), Γκριεζμάν (74' Φεκίρ), Μπενζεμά.

Βραζιλία: Ζέφερσον, Ντανίλο, Φιλίπε Λουίς, Μιράντα, Τιάγκο Σίλβα, Ελίας (92' Μαρσέλο), Λουίζ Γκουστάβο, Οσκάρ (86' Σόουζα), Φιρμίνο (88' Λουίζ Αντριάνο), Γουίλιαν (83' Ντούγκλας Κόστα), Νεϊμάρ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.