Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κετσπάγια: «Λίγοι λένε όχι στον ΠΑΟΚ»

Κετσπάγια: «Λίγοι λένε όχι στον ΠΑΟΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 20:20
Με καλό μάτι βλέπει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ξεκαθάρισε ωστόσο πως δεν έχει επίσημη πρόταση από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» παραχώρησε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε στα σενάρια που τον συνδέουν με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως λίγοι είναι αυτοί που θα πουν όχι αν τους γίνει πρόταση από τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γεωργίας, υπογράμμισε πως δεν έχει επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να αναλάβει ομάδα με στόχους

Αναλυτικά όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:


Για το αν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Τίποτα επίσημο. Θεωρώ πως για να πω ότι υπάρχει κάτι επίσημο θα πρέπει να κάτσουμε να μιλήσουμε να τα πούμε πέντε πράγματα. Τέτοια κίνηση δεν υπήρχε. Ανεπίσημα είχα 15-20 κρούσεις επίσημα είχα 4-5, υπάρχουν πολλές προτάσεις που έχω δεχτεί, αλλά επίσημα να με φωνάξουν να βρεθούμε να τα βρούμε δεν έγινε. Όταν μιλάμε για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, νομίζω πως λίγοι είναι αυτοί που θα πουν όχι αν τους γίνει πρόταση».

Για το πώς αισθάνεται όταν του λένε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θέλω να πάω σε μια ομάδα που δεν έχει στόχους αλλά να φτιάξω μια ομάδα που θα έχει στόχους. Τη δουλειά μου θέλω να την ξεκινήσω εγώ, δεν θέλω να πάω στην μέση της χρονιάς, σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις πολλές πιθανότητες να αποτύχεις. Στην Ελλάδα, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αποτύχεις».Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Βλέπω κάθε εβδομάδα το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολύ καλά όμως δεν θα τελειώσει έτσι. Από ότι φαίνεται δεν τελειώνει καλά. Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα φέτος, υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες από κάποια ομάδα να πετύχει κάτι καλό, αλλά δεν μπόρεσε. Ο Ολυμπιακός έδωσε την ευκαιρία, αλλά δεν μπόρεσε καμία ομάδα να την εκμεταλλευτεί».

Για τις ομάδες των πλέι οφ: «Σίγουρα θα είναι στην τετράδα ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, η Ξάνθη έχει ανέβει και διεκδικεί και αυτή μια θέση όπως και ο Ατρόμητος. Αυτούς βλέπω να είναι στα πλέι οφ».

Για τον Σαββίδη: «Έχω ακούσει από άλλα πρόσωπα για τον Σαββίδη, δεν τον ξέρω όμως προσωπικά. Έχω κάποιους ανθρώπους που τον ξέρουν και μου λένε ότι είχε ασχοληθεί και στη Ρωσία με το ποδόσφαιρο και τώρα είναι στην Ελλάδα. Είναι αυτό που χρειάζεται μια ομάδα. Εμπνέει οικονομική σταθερότητα και είναι ένας άνθρωπος που έχει την δυνατότητα να πετύχει αυτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ. Όμως χρειάζεται και βοήθεια από τον κόσμο και δεν μιλάω για οικονομική βοήθεια αλλά για την παρουσία του στο γήπεδο. Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν αυτό το πρόβλημα».

Για τους παίκτες του ΠΑΟΚ: «Πάντα μου άρεσε ο Νομπόα, τον βλέπω από την Ρωσία. Διερωτώμαι πώς κατάφερε να τον πάρει από την Ντιναμό Μόσχας. Ο Κλάους πιστεύω πως είναι καλός επιθετικός και επίσης και ο Σαλπιγγίδης που είναι ένα παιδί που όπου πήγε, είχε παίξει πολύ καλά. Κάποιες φορές αδικείται ο Σαλπιγγίδης, είναι ένα παιδί που δίνει ό,τι έχει και δεν έχει».

Για την υπόθεση Τζανδάρη και αν πρέπει να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ: «Εφόσον πάει στον Ολυμπιακό, σημαίνει ότι το παιδί έχει κάποια προσόντα. Τώρα το γεγονός ότι δεν θα μείνει στην ομάδα δεν νομίζω να είναι για τα λεφτά, αλλά αλλού είναι το θέμα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να πάει και να δώσει λύσεις, αλλά πρέπει να του δοθούν ευκαιρίες. Στον ΠΑΟΚ δόθηκαν πολλές ευκαιρίες στον Τζανδάρη. Πάντως όσο ταλέντο και να είναι, αν δεν πάρει παιχνίδια δεν μπορεί να διακριθεί. Στην Ελλάδα ούτε ευκαιρίες δίνουν στα νέα παιδιά ούτε τους στηρίζουν. Εγώ στήριξα τα νέα παιδιά αλλά δεν είχα την υποστήριξη του κόσμου. Δεν είναι μια άμεση λύση τώρα για τον Ολυμπιακό ο Τζανδάρης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.