Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Μαρκίνιος η Παρί Σεν Ζερμέν

«Έδεσε» Μαρκίνιος η Παρί Σεν Ζερμέν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 20:53
Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαρκίνιος μέχρι το καλοκαίρι του 2019 ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν. Χαρούμενος στον σύλλογο δήλωσε ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Δεν το… κουνάει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Μαρκίνιος. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, το οποίο τον «δένει» στον σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (το προηγούμενο έληγε το 2018).

«Είναι εξαιρετικά νέα! Το νέο συμβόλαιο δείχνει ότι κάνω καλή δουλειά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος» δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Μαρκίνιος και πρόσθεσε:

«Είναι εκπληκτικό το πρότζεκτ στην ομάδα, ενώ η ζωή στο Παρίσι είναι φανταστική. Είμαι χαρούμενος εδώ και απόλυτα ικανοποιημένος με όσα συμβαίνουν στη ζωή μου. Η Παρί μου ‘χει φέρει πολλές χαρές και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί για πολύ ακόμα», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο Βραζιλιάνος αμυντικός.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελάιφι δήλωσε πως ο Μαρκίνιος είναι το μέλλον της Παρί ενώ αποκάλυψε πως αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή:

«Ο Μαρκίνιος αντιπροσωπεύει το μέλλον του συλλόγου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επεκτείναμε τη συνεργασία μας με αυτόν τον νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, κίνηση που δείχνει την επιθυμία του συλλόγου να διατηρήσει τους καλύτερους νέους παίκτες. Οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του και το νέο συμβόλαιο ενισχύει το φιλόδοξο μακροπρόθεσμο πρότζεκτ της Παρί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.