Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Στις 15 Απριλίου το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 19:14
Την Τετάρτη 15 Απριλίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Πανθρακικού και του Ολυμπιακού στη Κομοτηνή για την 27η αγωνιστική όπως ανακοίνωσε η Σούπερ Λιγκ.

Την Τετάρτη του Πάσχα (15/4) θα γίνει τελικά ο αγώνας του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων είχε αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στην Κομοτηνή και της κακής κατάστασης στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου.

Η σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:00, ενώ το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ημέρα που είχε προγραμματιστεί ο αγώνας (7/3) ίσχυε η τιμωρία που είχε επιβάλει ο Σταύρος Κοντονής.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο πλαίσιο της 27ης Αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ, ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 και ώρα 19:00 στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής.

Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέχεια της από 06.03.2015 απόφασης του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Κοντονή, αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της 27ης Αγωνιστικής, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.