Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εξάρα η Κολομβία, «ξεμπούκωσε» ο Φαλκάο (video)

Εξάρα η Κολομβία, «ξεμπούκωσε» ο Φαλκάο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 21:14
Τα πρώτα του γκολ μετά από περίπου δύο μήνες σημείωσε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα στην εμφατική φιλική νίκη της Κολομβίας με 6-0 απέναντι στο Μπαχρέιν.

Επίδειξη δύναμης έκανε απέναντι στο Μπαχρέιν η Κολομβία. Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν διέλυσε με 6-0 την αντίπαλο της σε φιλικό που διεξήχθη στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Πρωταγωνιστής για τους «καφετέρος» ήταν ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μία ασίστ, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο μήνες και συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ στις 31 Ιανουαρίου.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Μπάκα, ενώ ο Φαλκάο με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (32’, 36’) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Ράμος (59’), Μόχικα (79') και Ρεντέρια (82'), με τους δύο τελευταίους να συνδυάζουν με γκολ και ασίστ το ντεμπούτο τους με την Εθνική ανδρών.

Νίκη για Ακτή, νικηφόρο ντεμπούτο για Κούπερ


Εξάρα η Κολομβία, «ξεμπούκωσε» ο Φαλκάο (video)
Φιλική νίκη και για την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αγκόλας στο Αμπιτζάν.

Βιερά (24’) και Καλού (89’ πεν.) πέτυχαν τα γκολ για τους «ελέφαντες» που έδωσαν το πρώτο τους παιχνίδι μετά το θρίαμβο στο Κόπα Άφρικα τον Φεβρουάριο.

Από την άλλη, νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο της Αιγύπτου, με τους «φαραώ» να παίρνουν φιλική νίκη με 2-0 απέναντι στην Ισημερινή Γουινέα χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Μορσί (86’) και Τρεζεγκέ (90+4’) ήταν οι σκόρερ της Αιγύπτου, η οποία πήρε την πρώτη της νίκη μετά τις 30 Αυγούστου χωρίς να έχει σκόρερ τον Μοχάμεντ Σαλάχ (έπαιξε για 83 λεπτά). Στον αντίποδα, βασικός αγωνίστηκε ο Ράντι του Ηρακλή Ψαχνών.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.