Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα και Κασάμι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 17:35
Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους Βίτορ Περέιρα, Παϊτίμ Κασάμι για όσα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή των «ερυθρόλευκων» Βίτορ Περέιρα και τον Παϊτίμ Κασάμι άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός όσο και ο Ελβετός άσος της ομάδας, πανηγύρισαν με έντονο τρόπο το γκολ-πρόκρισης του Χάρα στο 89ο λεπτό και για το λόγο αυτό κλήθηκαν να απολογηθούν αφού κρίθηκε ότι προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους.

Η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του προπονητή της De Oliveira Pereira Vitor Manuel και του ποδοσφαιριστή Kasami Pajtim για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 26 παρ. 1-4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ολυμπιακός της 11/3/2015)»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.