Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακή ανατροπή ο Πανιώνιος, τριάρες για Ξάνθη, Λεβαδειακό

Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακή ανατροπή ο Πανιώνιος, τριάρες για Ξάνθη, Λεβαδειακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2015 20:22
Με πρωταγωνιστή τον Φούντα (2 γκολ), ο Πανιώνιος κέρδισε με 4-2 την Βέροια στη Νέα Σμύρνη και απομακρύνθηκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Τριάρες για Ξάνθη και Λεβαδειακό.

Μεγάλη νίκη με 4-2 απέναντι στη Βέροια πανηγύρισε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυρθοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο έφεραν… τούμπα το ματς και πήραν μεγάλη βαθμολογική «ανάσα».

Ο Πανιώνιος ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά, ωστόσο η Βέροια ήταν αυτή που κατάφερε προηγηθεί. Μετά από σέντρα του Καλτσά στο 11’, ο Μπαρκάν έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια για το γκολ της ισοφάρισης και κατάφεραν να σκοράρουν στο 38’ με τον Κολοβό. Ο Μπακασέτας επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να φτάνει στον Έλληνα μέσο, ο οποίος αμαρκάριστος την έστειλε στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο μέρος και «καθάρισε» τη νίκη με δύο γκολ του Φούντα. Ο άσος του Πανιωνίου «έγραψε» το 2-1 στο 48’ με σουτ, ενώ ο ίδιος στο 57' έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Νεοσμυρνιώτες.

Ο Πανιώνιος πέτυχε και 4ο γκολ στο 76’ με προβολή του Γιάννου, με τη Βέροια να μειώνει απλώς στο 78’ με κεφαλιά του Μπεν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά.

Με τη νίκη του, η ομάδα του Ουζουνίδη ανέβηκε στην 12η θέση με 32 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την 15η θέση. Στην 11η θέση με 34 βαθμούς η Βέροια που μετράει τέσσερις σερί ήττες.

Βλέπει πλει-οφ η Ξάνθη


Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακή ανατροπή ο Πανιώνιος, τριάρες για Ξάνθη, Λεβαδειακό
Στο κόλπο για τη συμμετοχή της στα πλει-οφ μπήκε η Ξάνθη, η οποία κέρδισε με 3-0 τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια και βρίσκεται στο -1 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναιτωλικός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και αφού απείλησε με δύο σουτ του Θεοδωρίδη (3’, 7’), έφτασε κοντά στο γκολ στο 27’, έχοντας δοκάρι με σουτ του Κάπελ.

Η Ξάνθη δεν είχε καταφέρει να απειλήσει τους φιλοξενούμενους για 40 λεπτά, ωστόσο σε εκείνο το σημείο ο Παπάζογλου έδωσε το προβάδισμα στους Ακρίτες, σκοράροντας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο.

Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους, οι οποίοι «καθάρισαν» τη νίκη στην επανάληψη με τέρματα των Κλέιτον (64') και Καπετάνου (83'). Μάλιστα ο πρώτος είχε και χαμένο πέναλτι στο 60’.

«Καθάρισε» από ημίχρονο ο Λεβαδειακός


Σούπερ Λιγκ: Εντυπωσιακή ανατροπή ο Πανιώνιος, τριάρες για Ξάνθη, Λεβαδειακό
Με τρία γκολ στο πρώτο μέρος, ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-0 της Καλλονής στη Λιβαδειά και πήρε μεγάλη βαθμολογική «ανάσα» στη μάχη για τη σωτηρία.

Μετά το διπλό στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, οι Βοιωτοί κέρδισαν και την Καλλονή με αποτέλεσμα να ανέβουν στην 14η θέση με +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17’ με κοντινή κεφαλιά του Μπουσταμάντε, ενώ στο 29’ ο Κότσιος «έγραψε» με τον ίδιο τρόπο το 2-0. Ο Λεβαδειακός πέτυχε και 3ο γκολ πριν το ημίχρονο χάρη σε αυτογκόλ του Πετρόπουλου, ο οποίος έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα στο 45+1’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μιλιάζες.

Η Καλλονή προσπάθησε να μειώσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Μανούσο (50’) και Πετρόπουλο (60’), ωστόσο ο Λεβαδειακός κράτησε ανέπαφη την εστία του, με το 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.