Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με Παπαδόπουλο ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2015 19:14
Με γκολ του Παπαδόπουλου στο 83’, ο ΠΑΟΚ του Γεωργιάδη κέρδισε με 1-0 τον Εργοτέλη στην Τούμπα και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν ένα μήνα. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους (2' Μακ, 90+1' Παπαδόπουλος).

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» δυσκολεύτηκε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα απέναντι στον Εργοτέλη, ωστόσο με γκολ του Παπαδόπουλου στο 83’, πήρε τη νίκη με 1-0 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά τις 21 Φεβρουαρίου.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ξεκίνησε εντυπωσιακά στο παιχνίδι και μέχρι το 5ο λεπτό είχε ήδη δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το προβάδισμα. Μόλις στο 2ο λεπτό, Περέιρα, Γκολάσα και Μακ συνεργάστηκαν εξαιρετικά αλλά το σουτ του τελευταίου από την περιοχή κατέληξε στο δοκάρι. Τρία λεπτά μετά ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από κοντινή απόσταση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-0.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γεωργιάδη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν για το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα, ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο.

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48’ απείλησε για πρώτη φορά με κεφαλιά του Περέιρα, που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ Καβουσάκης. Η απάντηση για τον Εργοτέλη ήρθε στο 56’, με τον Τζανακάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σκόδρα και να μπαίνει στην περιοχή, ωστόσο ο Ιτάνζ απόκρουσε σωτήρια στη γωνία του.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ στο 66’, με τη μπάλα να σταματάει στη γραμμή του τέρματος του Εργοτέλη! Ο Περέιρα βρέθηκε απέναντι στον Καβουσάκη, ωστόσο το πλασέ του δεν ήταν δυνατό, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να προλάβουν την μπάλα στη γραμμή παρά την προσπάθεια του Κλάους.

Στο 70’ ο Γεωργιάδης έριξε στο παιχνίδι τον Παπαδόπουλο και ο έμπειρος επιθετικός έδωσε τη λύση για τον «δικέφαλο του Βορρά». Μετά από σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Παπαδόπουλος «έγραψε» το 1-0 με ωραία τελείωμα, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό. Μάλιστα ο ίδιος είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις για ένα δεύτερο γκολ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Τραυματίας αποχώρησε στο 42’ ο Ρατς όπως και ο Κόστα στο 78’. Μάλιστα ο Πορτογάλος σφάδαζε από τον πόνο, πιάνοντας το γόνατό του και αποχώρησε με φορείο. Στα αξιοσημείωτα οι άδειες κερκίδες αλλά και η παρουσία της ομάδας βόλεϊ που αποθεώθηκε στο ημίχρονο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.