Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» μετά από 1,5 χρόνο ο Πανθρακικός, σε τροχιά πλει-οφ ο ΠΑΣ

Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» μετά από 1,5 χρόνο ο Πανθρακικός, σε τροχιά πλει-οφ ο ΠΑΣ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2015 18:26
Εκδίκηση από τον ΟΦΗ για τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο πήρε ο Πανθρακικός, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τους Κρητικούς στο «Γεντι Κουλέ» και πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη από τον Οκτώβριο του 2013!

Μετά από πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, ο Πανθρακικός κέρδισε με 1-0 την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο «Γεντί Κουλέ» και πήρε το πρώτο του «διπλό» μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 34’ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με προβολή του Ιγκόρ, έπειτα από ωραία σέντρα του Ρομέου.

Μάλιστα η ομάδα του Ρόκα θα είχε πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια εάν δεν ήταν ο Λόρια, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αποκρούοντας τις προσπάθειες των Ντιγκινί (5’, 21’, 33’) και Κάσες (27’, 38’).

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ έφτασε δύο φορές στο γκολ της ισοφάρισης με τον Κουτσιανικούλη, ο οποίος στο 51’ σημάδεψε το δοκάρι του Πανθρακικού με ωραίο πλασέ, ενώ ο ίδιος στο 65’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη με σκαστό σουτ.

Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, με τους γηπεδούχους να παίζουν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 61’ λόγω αποβολής του Μπολάκη, ενώ ο Πανθρακικός «άγγιξε» το 2-0 στο 67’ με σουτ του Μπαϊκαρά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Λόρια.

Αυτό ήταν το πρώτο «διπλό» του Πανθρακικού μετά τη νίκη του με 2-1 στη Λεωφόρο τον Οκτώβριο του 2013, με την ομάδα της Κομοτηνής να φτάνει τους 31 βαθμούς και να παίρνει νίκη –«ανάσα» στη μάχη για την παραμονή. Στους 13 έμεινε ο ΟΦΗ που παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε τροχιά πλει-οφ ο ΠΑΣ


Σούπερ Λιγκ: «Διπλό» μετά από 1,5 χρόνο ο Πανθρακικός, σε τροχιά πλει-οφ ο ΠΑΣ
Σε τροχιά πλει-οφ μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον Πλατανιά στους Ζωσιμάδες και ανέβηκε στην 5η θέση. Σκόρερ ο Ακόστα (53’), σωτηρία απόκρουση του Στρούνα στις καθυστερήσεις.

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε αξιόλογες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα 25 λεπτά, χωρίς όμως να απειλήσουν την εστία του Πλατανιά.

Η ομάδα του Παράσχου (ντεμπούτο) πήρε στη συνέχεια την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο με εξαίρεση ένα σουτ του Μενδρινού στο 29’ που έδιωξε σωτήρια ο Τζημόπουλος, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν μεγάλη ευκαιρία.

Εντελώς διαφορετική εικόνα το δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΣ να μπαίνει πολύ δυνατά και να ανοίγει το σκορ στο 53’ με προβολή του Ακόστα. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 60’, με την κεφαλιά του Γιάκου να σταματάει στο δοκάρι του Πλατανιά.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το 1-0 και στα τελευταία λεπτά πάλεψαν για το γκολ της ισοφάρισης, απειλώντας στο 84’ με σουτ του Γκαβιλάν, ενώ στο 90+3’ ο Στρούνα έσωσε τον ΠΑΣ, αποκρούοντας στη γραμμή το σουτ του Γουνδουλάκη.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον ΠΑΣ να ανεβαίνει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 44 βαθμούς, την ώρα που ο Πλατανιάς παρέμεινε στην 15η με 28.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.