Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατσουράνης: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

Κατσουράνης: «Θέλω να επιστρέψω στην Εθνική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2015 17:10
Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης. Τι δήλωσε για τον ΠΑΟΚ, το γκολ που πέτυχε κόντρα στο «δικέφαλο του Βορρά» και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Σε συνέντευξη του στο «Αθλητικό Metropolis», ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη μεγάλη νίκη του Ατρόμητου αλλά και για τη σχέση του με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο ίδιος σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παίξει ξανά στην Εθνική, απάντησε πως θα επέστρεφε ευχαρίστως εάν τον καλούσε ο Μαρκαριάν.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis:


Για την κατάστασή του: «Ο καθένας έχει την άποψή του, εγώ πιστεύω είμαι σε καλή κατάσταση. Για μένα απόδειξη για το αν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, δεν είναι το να βάλεις γκολ, αλλά το να παίζεις σε υψηλό επίπεδο».

Για την Εθνική ομάδα: «Κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα η ομάδα, κάνει την τελευταία προσπάθεια της. Παλεύει για ένα θαύμα, θα δείξει η πορεία αν μπορεί να σωθεί η κατάσταση».

Για το αν σκέφτεται την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα: «Εννοείται πως θα το κάνω αυτό, είναι δεδομένο. Αν έρθει πρόσκληση με μεγάλη χαρά θα την κάνω αποδεκτή».

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι χαίρεσαι και πλέον ξέρω να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μετά από μια τέτοια νίκη. Νιώθω πολύ καλά που γύρισα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικό το κλίμα στην ομάδα παλεύουμε για ένα στόχο και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος». Για το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε: «Σπάνια πανηγυρίζω έντονα, υπάρχει σεβασμός στην παλιά μου ομάδα. Ο σεβασμός είναι δεδομένος για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στον ΠΑΟΚ».

Για το αν δέθηκε συναισθηματικά με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Σίγουρα δέθηκα, ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο που του δίνει ώθηση, λείπει όμως τώρα το δέσιμο των παικτών με την κερκίδα, έτσι μου φαίνεται».

Για το αν αισθάνθηκε πιο κοντά τον κόσμο της Θεσσαλονίκης σε σχέση με την Αθήνα: «Όχι ήταν το ίδιο ακριβώς πράγμα δεν αισθάνθηκα κάτι διαφορετικό δεν αισθάνθηκα σαν Θεός».

Για το αν θα ήθελε να παίξει κι άλλο στον ΠΑΟΚ: «Ετσι όπως τελείωσε η χρονιά κατάλαβα ότι δεν θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Έχω την εμπειρία και μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα».

Για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική αφού αποσυρθεί από την ενεργό δράση: «Πολύ δύσκολα, θα προτιμούσα να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, μόλις τελειώσω την καριέρα μου».

Για την ανάδειξη του Δημήτρη Παπαδόπουλου σε κορυφαίο Έλληνα παίκτη: «Για μένα ήταν ο καλύτερος Έλληνας πέρσι ο Παπαδόπουλος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον. Έχουμε ταλέντο σαν Έλληνες, απλά χρειαζόμαστε καλό τιμ. Ένα μεγάλο μειονέκτημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν μπορούμε να αναδείξουμε τα ταλέντα μας. Όλοι νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω, θα δούμε, έχει πολύ δρόμο. Ακόμα απομένουν άλλες 10-11 αγωνιστικές θα δούμε...».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φίλους του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ νομίζω ότι πρέπει να στηρίξουν την ομάδα και στις καλές και στις κακές στιγμές και πρέπει να ελπίζουν, ότι θα παρθούν οι σωστές αποφάσεις. Αν δεν ήταν ο Σαββίδης ο ΠΑΟΚ θα είχε πέσει κατηγορία, πρέπει να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν ώστε να πάει καλύτερα».

Για το πως θα αισθανόταν σε μια επίσκεψη της ομάδας του στην Τούμπα: «Δεν ξέρω πραγματικά... δεν ξέρω, θα είναι περίεργο, θα δούμε στο μέλλον θα φανεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.