Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έχασε την ευκαιρία η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Έχασε την ευκαιρία η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2015 00:56
Την ευκαιρία να ξεφύγει με +9 από τη 2η Ρόμα έχασε η Γιουβέντους, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Τσεζένα, με τον Βιντάλ να χάνει πέναλτι στο 82’. Τζούριτς (17’), Μοράτα (27’), Μαρκίζιο (33’) και Μπριέντσα (70’) τα γκολ.

Η ισοπαλία της Ρόμα με την ουραγό Πάρμα στο «Ολίμπικο» (0-0) έδινε την ευκαιρία στη Γιουβέντους να ξεφύγει με +9 στην κορυφή της Σέριε Α και ουσιαστικά να «καθάριζε» την υπόθεση τίτλος. Ωστόσο η «Γηραιά Κυρία» δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Τσεζένα και παρέμεινε στο +7 από τους «τζιαλορόσι».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και αφού προειδοποίησαν δύο φορές με τον Ντεφρέλ (8’, 10'), ο Τζούριτς κατάφερε στο 17’ να «γράψει» το 1-0, νικώντας με πλασέ τον Μπουφόν.

Η Γιουβέντους δεν πτοήθηκε και κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς σε λίγα λεπτά χάρη σε ενέργειες του Μοράτα. Ο Ισπανός φορ ισοφάρισε σε 1-1 στο 27’ με κεφαλιά, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Μαρκίζιο στο 33’ που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αλέγκρι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν 3ο γκολ ώστε να «κλειδώσουν» τη νίκη και το πλήρωσαν στο 70’, με τον Μπριέντσα να ισοφαρίζει σε 2-2. Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία να ξαναπάρει προβάδισμα, ωστόσο ο Βιντάλ έχασε πέναλτι στο 82’, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα και τη Γιουβέντους να γνωρίζει δεύτερη σερί εκτός έδρας απώλεια.

Στα αξιοσημείωτα πως σε αυτή την αγωνιστική καμία από τις τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας (Γιουβέντους, Ρόμα, Νάπολι) δεν κατάφερε να κερδίσει, ενώ οι τρεις τελευταίοι του πρωταθλήματος (Πάρμα, Τσεζένα, Κάλιαρι) έμειναν αήττητές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.