Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, χατ-τρικ και ρεκόρ ο Μέσι (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπαρτσελόνα, χατ-τρικ και ρεκόρ ο Μέσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2015 19:49
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να γράφει ξανά ιστορία, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 5-0 την Λεβάντε στο «Καμπ Νου» και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Νεϊμάρ και Σουάρες (γκολάρα) τα άλλα τέρματα των «μπλαουγκράνα»

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στην Λεβάντε η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, διέλυσαν με 5-0 τη Λεβάντε στο «Καμπ Νου» και παραμένουν σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε (αποθεώθηκε από τον κόσμο), πήρε προβάδισμα στο 17ο λεπτό με το 17ο γκολ του Νεϊμάρ στη Πριμέρα. Ο Λιονέλ Μέσι βρήκε με ωραία σέντρα τον Βραζιλιάνο και αυτός από κοντά «έγραψε» το 1-0, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τη σκυτάλη πήρε ο Μέσι, ο οποίος με προσωπικό χατ-τρικ (38’, 59’, 65’ πεν.) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και έγραψε ιστορία, καθώς ισοφάρισε το ρεκόρ του Τέλμο Θάρα με 31 χατ-τρικ σε όλες τις διοργανώσεις με ισπανική ομάδα, ενώ ισοφάρισε και το ρεκόρ του Ρονάλντο με 23 χατ-τρικ στη Πριμέρα.

Το κερασάκι στην… τούρτα έβαλε ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος διαμόρφωσε στο 73’ το τελικό 5-0, σκοράροντας με εντυπωσιακό γυριστό-ψαλίδι, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Στον πάγκο έμεινε για τη Λεβάντε ο Βύντρα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στη ζώνη του υποβιβασμού με 19 βαθμούς.

Τα γκολ:




Η γκολάρα του Σουάρες:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.