Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2015 23:53
Μία εβδομάδα μετά το θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Θέλτα και βρέθηκε στο -7 από την κορυφή.

Σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο έχασε στο Βίγκο η Ατλέτικο. Μια εβδομάδα μετά το θρίαμβο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ, οι «ροχιμπλάνκος» ηττήθηκαν με 2-0 από τη Θέλτα και βρέθηκαν αυτόματα στο -7 από την κορυφή, αλλά και στο -6 από τη 2η Μπαρτσελόνα.

Οι Γαλιθιάνοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, καθώς δεν επέτρεψαν στην Ατλέτικο να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και παράλληλα είχαν καλές στιγμές με Κρον-Ντέλι και Νολίτο για να πάρουν προβάδισμα.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και στο 57’ η Θέλτα κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νολίτο, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Γοδίν.

Η Ατλέτικο «άγγιξε» το 1-1 δύο λεπτά μετά, με τον Αλβαρεθ να λέει διπλό «όχι» στις προσπάθειες των Σαούλ και Γκριεζμάν και στο 72’ ο Ορεγιάνα «σφράγισε» τη νίκη των γηπεδούχων, διαμορφώνοντας με διαγώνιο σουτ το τελικό 2-0.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.