Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Διέλυσε τον ΠΑΟΚ ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/2/2015 22:59
Μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας. Δημούτσος (39’), Ούμπιδες (51’), Κατσουράνης (72’), Ναπολεόνι (77’) τα γκολ του Ατρομήτου που είχαν και δοκάρι. Με δέκα από το 42’ λόγω αποβολής του Κλάους οι φιλοξενούμενοι που κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος.

Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του Ατρόμητου. Οι Περιστεριώτες διέλυσαν με 4-0 τον ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντας τον στη βαρύτερη ήττα του τη φετινή σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και είχε καλές ευκαιρίες με Μακ (2’) και Περέιρα (8’) για να ανοίξει νωρίς το σκορ. Ωστόσο ο Ατρόμητος ισορρόπησε και στο 39’ κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Δημούτρου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των φιλοξενούμενων «γράφοντας» το 1-0.

Τρία λεπτά μετά τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αθανασιάδης έπεσε άσχημα πάνω στον Πίτου Γκαρσία και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε απόλυτα το αριθμητικό πλεονέκτημα, διαλύοντας τον αντίπαλο του στην επανάληψη. Στο 51’ ο Μαρσελίνιο έβγαλε τρομερή κάθετη στον Ούμπιδες και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0, ενώ στο 69’ ο Ναπολεόνι σημάδεψε το δοκάρι του Ιτάντζ.

Το 3ο γκολ ήρθε τρία λεπτά μετά, με τον Κατσουράνη να παίρνει το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Ιτάντζ σε σουτ του Κούρου, και να πετυχαίνει από κοντά το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77’ ο Ναπολεόνι, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα στον θρίαμβο του Ατρόμητου.

Στο -11 από την κορυφή ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται παράλληλα στο -5 από τον 2ο Παναθηναϊκό, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε στους 34 και βρίσκεται στο -7 από τις θέσεις των πλει-οφ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.